AKTUELNO

Otkrila svoj stav!

U toku je emisija ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Sari Šjivar.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodoru ne volim. Ne sviđa mi se nje odnos sa Bebciom. Ona njega ne voli. Nije njen tip. Mislim da će to da pukle posle rijalitija, ukoliko do tad ostanu zajedno. Odvratna je i odbojna. Nemanja je dobar momak. Ostavljam njega - rekla je Sara.
Teodora je bezobrazna, drska i arogantna. Ja je volim takvu kakva jeste. Nije mi samo jasno zbog čega nije branila odnos sa Bebicom, kad su ih drugi kudili. Gačić je najbolja muška osoba ovde. Ostavljam Gačića - rekla je Stefani.
Gačić je porastao u mojim očima onda kada sam čula šta je sve doživeo od svoje žene, ali i pao isto tako kada sma čula da je imao nešto sa Jovanom, a dotakao je samo dno onda kad sam čula da je bio intiman sa njom. Jovana je jedna obična kafanska opajdara. Dobar je otac, to je činjenica. Što se tiče Teodore, mislim da neće ostati sa Bebicom. Mislim da ne radi namerno neke stvari, da želi da dokaže da je poželjna i atraktivna. Dobra si, ali jako glupa i naivna. Ostavljam Teodoru - kazala je Marija.
Teodorin i Bebicin odnos je fuš, jer ona nema nikakve emocije, a on je zaljubljen ko tele. Što se tiče Nemanje, ne dopada mi se što prilazi stalno Teodori. Isti tako, da jedan Munja ustane i kaže za Teodoru da se ''je*e kao zmaj'', a da Bebica ćuti je poniženje. Ostavljam Gačića - kazao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.