AKTUELNO

Haos!

Voditelj Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću kako bi se nastavilo glasanje za najbolji ljubavni par u "Eliti" i za par koji nikada nije trebalo da se spoji.

Juče sam dosta slušao, meni su Bojana i Anđela najzaljubljeniji par ovde. Prvi put imam priliku da gledam dve žene. One ne mogu da spavaju koliko se maze i pričaju. A par koji nikada nije trebalo da uđe u vezu su Teodora i Bebica - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Par koji nikada nije trebalo su mi Teodora i Bebica. Ona mi je svojim postupcima stavila do znanja da ga ne voli onoliko koliko on voli nju. Miona i Ša su najbolji par, jer mi je Miona posle Nove godine dokazala da voli Nenada - rekla je Lejdi Di.
Meni su najlepši par Anita i Anđelo, em što sam pristrasna, em što su mi najlepši. Ja njih kada pogledam, meni je to top. A što se tiče najodvratnijeg para, to su mi definitivno Marinkovići. Zato što sam pristrasna, ne podnosim ih ni kao pojedince ni zajedno, odvratni su mi na prvi pogled, a bogami i na drugi. Mislim da su ista go**a ostali - rekla je Marija Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče para koji nije trebao da se spoji su definitivno Teodora i Bebica, a Teodora je definitivno zaljubljena u Nemanju Gačića. A najbolji par su Anđelo i Anita, on bolje utiče na nju nego na bilo koga - rekla je Sneža.
Ne odgovaram ništa, jer zamisli da izađe negde klip da odgovaram Sneži Kušadasi - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su najbolji par jer najduže traju, da ne valja ne bi trajalo, a to su Milica i Terza. Oni su mi potpuno spontani i prirodni. Dobiti ovde znači ne izgubiti nešto što imaju napolju i par koji nije trebao ovde da se spoji su Bojana i Anđela - rekao je Sloba.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.