AKTUELNO

Očekivano?!

U toku je anketa u kojoj učesnici trebaju da izaberu tri najsujetnije osobe u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Sujetna je jako Milena jer je provalila da se Žana druži sa Samirom, pa je zato napala. Tri najsujetnije osobe su Alibaba, Stanija i Aneli. To su tri najsujetnije osobe u ovoj kući - rekao je Janjuš.
Ivan Marinković, Jelena Ilić i Matora. Ivan s obzirom da čovek živi rijaliti. Jelena jer je sama pričala da je tukla muža, Matora priča sama za sebe. Ona je najsujetnija kada se pomenu sat, kola, i hotel u koji ja smem da idem. Smaatram da je zbog toga sujetna, da ne navodim zbog Anitu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo mesto Boža, drugo Marija Malivuk, treća Terza - rekla je Aneli.-
Prva osoba koja je sujetna je Janjuš, on je jako sujetan jer je prošle sezone kada je bio plasman u pitanju kada je bio 8. mesto, nije mogao da podnese, pa je u studiju napljuvao sve osobe koje su bile ispred njega. On ove sezone ne bira sredstvo da bude priča, on nije sposoban da bude jedinka u riajalitiju, nego mora da bude u ljubavnom odnosu, jer je to neka priča - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo da li ti smatraš da Janjuš nije jedinka za sebe kada se pravio, da li misliš da ne bi isplivao na površinu da se sprda, da sa Urošem tera cirkus, da li misliš da on nije sposoban kao jedinka - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom da je on rekao sam da nije sposoban da funkcioniše kao jedinka. On je kao osooba zanimljiv, harizmatičan. On je kao osoba muška jako lak, on ne stavi neke stvari kao prioritet, nego po cenu svega on mora biti sa nekom ženom. Kada je izašao napolju i video koliko je Aneli omražena u narodu, i potencirao je, znači da mu je proradila sujeta i ne može da se nosi sa tim. Druga osoba sujetna je Aneli, pokazala je sujetu prema meni, kada se Janjuš vratio. Do tada smo bile u skroz korektnim odnosima, davala sam joj savete kako da ona pristupi svom partneru, dok ona nije videla moje ponašanje. Sujeta se vidi kada potenciraš materijalne stvari u odnosu sa Asminom, Stanijom. Šta mene boli uvo ako neko ima rolex, živi u Majamiju. Treća osoba je Marija Malivuk, ja ne mogu da shvatim kada su ovde teme u pitanju, da postoji tolika sujeta, može da kaže šta misli, ali ona uskače

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.