AKTUELNO

Njegovo lično mišljenje?!

Upravo je počela emsiija 'Pretres nedelje ' sa voditeljom Milanom Miloševićem, a Bojana Pavlović dobila je reč kako bio prokomentarisala današnju podelu budžeta.

Ljudi koji nisu baš komentarisali tokom učešća, dođu i na podeli budžeta kažu ono što misle - rekao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije njegovo mišljenje, primetila sam tek kasnije da je negde i on izabrao neku stranu, izabrao je stranu onih tamo gnjida i vaški, mnogo je danas promašaja imao. On to danas što je rekao on to ne misli, interesantno je kojim redom je delio budžet, kome je prvima dao, a kome zadnjem - rekla je Bojana.
Meni je ovo izgledalo jadno, priklonio se Slađi, Anđelu, Aniti. Jednostavno on je du*e uvlakač, itekako mislim da su i on i Šan imali različita mišljenja, ti si rekao ja sam dobar sa Marijom, jer je i Šan dobar, glupa podela, nemam šta da kažem , jedna fekalija - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Podela budžeta je bila super, to je njegovo pravo mišljenje. Njegovo mišljenje ne mora da bude vezano za njegove konflikte, ti možeš da samo posmatraaš ceo rijaliti neku osobu i da shvatiš da li je dobra ili loša. Ja njega nisam video da se družio sa tim ljduima koje su oni navodili, njegov najbolji drug je bio Šan. Najoholija osoba i ova utvara su sada pričali o meni i Aniti i o stranama. Odlično je podelio budžete, vidimo koliko su isfrusdtrirani i koliko se opet svode na Anitu i mene, meni je logično da ako o jednoj osobi ima lepo mišljenje, a dokazujemo svi kakav je Ivan, onda ne bi bilo realno da njemu da veliki budžet. Ume da proceni ko je dobar ko je loš, prosto ste takvi

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.