AKTUELNO

Svi su šokirani!

U toku je emisija 'Pretres nedelje', a voditelj Milan Milošević podigao je Nikolu Lakića kako bi dao svoj sud o pismu koje je napisao otac Anđele Šparavalo.

Ja ne znam šta je u tom pismu, ali joj se roditelji sigurno raspadaju. Trebaju ili Bojana ili Anđela da ustanu i preseku ovo, 5 meseci je ovde ozbiljan period da roditelji gledaju svaki dan ovo na televiziji - rekao je Lakić

Foto: TV Pink Printscreen

Puši kur*c debilu jedan - rekla je Bojana.
Ona je već na početku rekla da neće ništa da radi zbog babe. Ne znam da li je iko dobio nikad poruku na novinarima, sada, ovo nije priča da nekiom nije dobro, vrlo je ozbiljna stvar, a ti se ponašaš neozbiljno. Svi imamo zaključak da se Bojana igra sa njom, umesto da joj kažeš mrš u pi*ku materinu od mene - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu ja da se blamiram da pričam nešto što neko hoće da čuje. Bojana kada bi rekla Anđela da hoće da se skloni od tebe,da li bi se ti ljutila - rekao je Janjuš.
Ja se ne osećam krivom, mogu da snosim, ja samo svoje poosledice snosim, niti ću da prihvatam kritiku. Ona je već uradila nešto, sad da prekinemo odnos to se ništa neće promeniti - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebi ne želim da punim glavu i da te vređam, ali ti ćeš platiti cenu svega ovoga jer će te kad tad stići neke stvari - rekao je Janjuš.
Ja imam empatiju naravno - rekla je Anđela.
Ti nju ne voliš uopšte, a ni ona tebe - rekao je Janjuš.
Naravno da osećam emociju, ali ne mogu da kažem da ću biti sa njom - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Roditelji ne žele da budu zajedno i to je to. Roditelji imaju veliku emociju i ne žele da je vide sa njom - rekao je Mića.
Bojana meni kaže da postoji razlog zbog koga se ona tako ponaša i vi kad bi znali taj razlog, opravdali bi njene postupke. Nelogično mi je da to kaže. Ili imaš ili nemaš, ako postoje razlozi da nemaš empatiju, onda ne čitaš pismo. Mislim da je Anđela kad je osetila da se zaljubljuje poturila neku priču Bojani - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona daje kliničku sliku totalne hladnoće, mislim da Bojana oseća sazažlejnje prema Anđeli i da je zato sa njom, ali je ne vole - rekao je Đedović.
Možda Bojana slepo veruje u ovo što Anđela priča jer i ona ima tešku priču - rekla je Žana.
Bojana bi prošla glavom kroz staklo da je njen neko u pitanju i traži - rekla je Žana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.