AKTUELNO

Šok!

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je učesnicima "Elite" da će danas parovi koji su nastupali na ljubavnoj "Elitoviziji" da odgovaraju na pitanja, tako što će ih sami i izvlačiti.

Šta je nešto novo što biste želeli da probate - pročitao je Darko pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa šta znam...Razmišljamo isto, ali džaba, ne možemo ništa od toga jer nemamo dovoljnu privatnost. Određene stvari u se**u koje ćemo imati kada izađemo odavde, a nemamo dovoljnu privatnost čak ni na Rajskom sotrvu - rekao je Anđelo.
A to je šta - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Eh sad, šta...Nešto je vezano za se*s, sasvim je i to okej. Jedva čekamo da izađemo odavde i da uživamo u potpunosti - rekao je Ranković.

Na red su došli i Darijan Radomirović i Miljana Kulić.

Koja je najveća lekcija koju ste naučili - pročitao je Darko pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Lekcija?! Što se lekcija tiče, ne znam na koji predmet mislite. Završila sam fakultet što se tiče pojedinih ljudi i toksičnih odnosa, tako da sam magistrirala. Nisam postala ni učiteljica ni profesorka, ali sam učila na svojim primerima. Ja sam dosta učila na svojim greškama, tako da mislim da je vreme da počnem da učim i na tuđim. Završila sam da monstruimima koji vređaju decu najstrašnije, da se ne spuštam, nego da pustim go**a da smrde - rekla je Miljana.
Mi smo kao par naučili, a to je da svoje nesuglasice rešimo odmah i u miru, jer smo razdvojeno slabi, ali smo danas pokazali da smo zajedno jaki. Bolji smo i jači, a neke naše nesuglasice, naučili smo ubrzano da rešimo - rekao je Darijanb.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je tvoj život u pitanju, koja je najveća životna lekcija koju si izvukao - pitao je Darko.
Ja moje greške ponavljam - rekao je Darijan.
Nikada nisam srećnija bila, sada sam opet ona Miljana iz "Zadruge 1" - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.