AKTUELNO

Ljubomora!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Ovo je noć u kojoj vi rešetate sa intrigantnim pitanjima. Marko Janjušević Janjuš progovorio je o tome da li mu je zasmetalo to što je Terza uhvatio Aneli za obraz a da mu ona to nije rekla, već je prećutala.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Janjuša: Da li si normalan da ljubomorišeš na Terzu kad vidiš da te Aneli voli i da te nikad ne bi prevarila? -pitao je Milan.
Nisam ljubomorisao iskreno, ona sedi preko puta Munje nikad joj nisam rekao idi sedi negde drugo. Samo sam joj rekao da malo napravi distancu, nisam odreagovao ne znam kako, iznerviralo me je što me je slagala da je nije uhvatio za obraz. On nju zagri, ona kaže posle 15 minuta nije me zagrlio. To mi malo smeta, više me to iznervira što nije iskrena nego da mi je rekla -rekao je Janjuš.
Ja samo u trenutku sam htela da ga smirim jer je burno reagovao, Terza se druži sa mnom, kuvamo zajedno, tu nema uopšte loše namere -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne podnosim taj drugarski odnos češkanja i maženja kad si u vezi sa nekim drugim, ne mislim da ona ima neku nameru ali jednostavno se tako neke stvari ne rade, ja bih na to ispizdeo još više -rekao je Ša.
Da je ovo bilo u slučaju drugih ljudi sad bi ovde bilo skakanje i je*anje majke, to po meni nisu normalne stvari ako su već u vezi -rekla je Bojana.
Ja nju stvarno gotivim i tako je iz dragosti zagrlim, nemam nikakvu lošu nameru, ja Janjuša mnogo poštujem i stvarno nikada ne bih imao takve namere prema njegovoj devojci, uvek je druarski zagrlim ali ako mu smeta neću to više da radim -rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.