AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Ovo je noć u kojoj vi rešetate sa intrigantnim pitanjima. Milan je naredno pitanje postavio Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto misliš da Žana nije pravi Matorin prijatelj? -pitao je Milan.
Zato što sam shvatila da je zamerila Matoroj situaciju sa Marinkovićem što joj nije pomogla tad. Žana je trebala da bude veći oslonac Matoroj i prebacila joj nešto nebitno, tako da smatram da nije pravi prijatelj uopšte, stalno razmišlja o sebi isključivo -rekla je Lejdi.
Ova Dragana ne zna da li je došla ili pošla, ona ni ne zna šta znači biti prijatelj, oni ne mogu nikako da budu prijatelj nikome -rekla je Žana.
Pitanje za Anđelu i za Majčicu: Zašto ne date šansu jedan drugom, baš ste bili top par? -pitao je Milan.
Ja njega ne gledam na taj način, ne sviđa mi se, ja imam osobu pored sebe koju volim. On se švalerisao sa strane tako da nije osoba za mene -rekla je Anđela.
Ona se meni nije svidela, imala je svoju šansu i ostavio sam je. Nije mi uopšte interesantna -rekao je Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Uroša: Znaš da si ti nama gledaocima sunce našeg neba
Hvala puno gledaocima, gaze me ovde tri nedelje a sad će da se vidi ko je miljenik naroda. Biću umeren u granici i svoj kao šoumen, voli vas puno vaš Uroš -rekao je Uroš.
Devojko Lambordžini ostani takva kakva jesi i budi uz našu Anitu, lomiš samo muška srca, najjača si -rekao je Milan.
Lambo gas u turbo brzini, idemo samo jako, gorimo do daske, totalna dominacija. Jao kako sam srećna sad zbog ovog pitanja -rekla je Poršelina.
Pitanje za Anđelu: Da li je moguće da niko iz porodice ne može da dopre do tebe?
Meni porodica misli dobro to sve kapiram ali ja sam nju zavolela i odlepila sam za njom, ja ću pokušati što manje odnosa da imamo -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.