AKTUELNO

Isplivao prljav veš!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', voditeljka Ivana Šopić podigla je Darijana Radomirovića kako bi progovorio o odnosu sa Snežom Kušadasi.

Plašim se od nje, za svoju porodicu za svoja kola - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je krala babi penziju, ja sam se branio, ali ja se ne plašim za sebe, ja se plašim za moju porodicu. Stajala mi je iza leđa, 6-7 ljudi je bilo sa njom, ona je bivša zečica plej boja - rekao je Darijan.
Sa Stefani je imao svađu u Odabranima i došla je i rekla mi je šta i kako, ja sam njoj rekla da se pazi - rekla je Sneža.
Nastavi tako videćemo ko će goriti - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel plaćaš osiguranje od požara na godinu dana - rekao je Darijan.
Jel si ti normalan? - upitala je Sneža.
Ona je mene izmanipulisala, za*ebala me. Meni je to sramota, ona živi bez dinara, njena porodica je dolazila i pretila. Meni to ne treba, ja sam rekao da se babi vrati penzija koju je ona uzela, ja sam platio račune, ne mogu da tvrdim ko je vozio, ona kaže napravi mi malu picu, ja napravi veliku. Dedu joj zovu ventilator u selu jer se u grobu okreće - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Setite se, dok smo još bili zajedno, deda je rekao svaku ciglu koju sam sazidao baba je ispekla. Deda umre, ona šutne babu i dedu zovu ventilator - rekao je Darijan.
Ona meni prati paljevinama - rekao je Darijan.
Ona sad ima sve, ja kažem nema porodicu, ona potvrđuje. Sad odjednom ima porodicu, ja sam kod Janjuša u emisiji pričao da se pojavila za 4 dana sa koferom. Osigurava svoju kuću - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je prevarant sa Instagrama koji orgi*a po Smederevu, nema ko me nije opljačkao ovde kad sam došao kod nje - rekao je Darijan.
Prevarantu iz Mladenovca, ja sam ti poslednja žrtva - rekao je Darijan.
Moraš da me pustiš, znaš me četiri meseca, ne možeš mi ništa - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam sanjala da je Sneža ovakva, kad bi je videla ušla bih u gepek sama. Počinjem da se plašim da ulazim u sukob sa njom, ne znam dal si u toku, ona je politički jaka, ja bih ubuduće zamolila da ne moram da komentarišem u nju, a Darijanu želim da se spasi - rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.