AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Na narednom video prilogu prikazana je kompilacija odnosa Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, te je tako voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao sa Aneli.

Imamo i dalje tih svađa, oko gluposti. Zezam se sa njim, on to odmah shvati da ću ja njemu napolju vratiti za sve to. Imamo veliki strah da li ćemo izdržati do kraja, da je izlazak sada ili za nekih mesec dana, planirali bi stvari neke i lakše nam je - rekla je Aneli.
Seti se vaše situacije i tvoje situacije od pre četiri meseca. Kakva ti je bila situacija sa Janjušem?! Kukala si, a sada vidi ovo - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, sve je to istina, volimo se previše da imamo taj strah, koliko ja u njega, toliko on umene. Nepoverenje za napolju. Mislim da on više strahuje da li ću ja hteti da ostanem sa njim, da li ću ja nekoga upoznati, to je neki moj zaključak, ma isti problem imamo...Žao mi je možda što pre nisam otišla od njega (Asmin), što se Nora još više vezala za njega i što ga pamti - rekla je Ahmićeva.
Pa dobro, zar Nora ne treba da ga pamti, njen je otac
Dobro, treba da ga pamti. Njoj fali on sada, ona da je bila mlađa, ne bi se toliko vezala. Ona non stop pita: "Gde je tata?", rekla mi je advokatica da ona non stop pita. Ona ovde da se vidimo, pitala bi: "Gde je tata?". A da snima te žene i te porno videe, nisam zaslužila to. Da je neki momak od pre, pa i da kažem, ali ja koja ga nikada nisam izdala, nisam zaslužila da ide i da me vara, da se snima sa ženama i da me pravi budalom. Ja sam se radovala kada se vrati s posla pa kaže da idemo da jedemo zajedno - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Učestale su svađe sa Majom, šta se tu dešava - pitao je Darko.
Udara najniže. Pričale su mi devojke šta ona radi, da je ona svima te stvari govorila koje su imale zajendičke partnere, Aleksandri, Milici maloj...Ne znam, mi je ne gledamo, ona prolazi pa se uvija, provocira i mene i njega. Te reči koje ona izgovara, ne mogu da zamislim da neko to izgovara. Meni je to bolesno, ne vidim poentu toga i zašto ona nas dira. Ja ne mogu nju da gledam, moju garderobu nosi pola kuće, svima dajem sve. Ako imam nešto slično kao ona, reći će da sam se obukla kao ona. To je meni bolesno! Ko imitira?! S jednom budnom ja nju imitiram. Ne sviđa mi se kako se oblači, to lakirano, sado-mazo. Po meni je bolesna osoba, bolesniju osobu nisam imala. Dira čoveka koji je izgubio brata, mene dira na porodicu - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.