AKTUELNO

Šok!

Nakon odgledanog priloga u kom je prikazana kompilacija svađa Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji možete pogledati OVDE, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao je sa Ša.

Tokom čitave noći ti i Miona ste imali svađu, zbog čega - pitao je Darko.
Ne možemo da se uskladimo, iste svađe. Ona vidi ovako, ja ovako, ja vidim crno, ona belo. Ona je u pravu za sebe, ja za sebe. Ja se trudim njoj da ne kažem svašta. Ne mogu da definišem sada šta ona radi, mislim da je moje ponašanje prema njoj savršeno. Mogu da kažem da zameram sebi što sam dosadniji, sve ostalo je donesi, prinesi, uradi - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ste vi iskreni, kada ste u svađi ili kada niste - pitao je Darko.
To je neki taj ignor stav. U trenucima nekim kada deluje da neću da smaram i da prilazim, ne valja ni to, a ne valja ni kada prilazim. Njoj nije jasno to, ona odmah: "Ja hoću sama da budem na žurki", ja pokušavam da odgonetnem šta znači to. Hoću da na žurki provedemo zajedno, nemam odgovor - rekao je Ša.
Koliko te izvede iz takta kada ona kaže da spominješ bivšeg dečka - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja preterujem kada nap**im čoveka kog ne poznajem, boli me du*e za njega. Ali, stvari koje me navedu na to, počevši od Nove godine, pa onda kao: "Ova pesma mene podseća na nekog...Isto tako se neko šiša", a onda kao: "Ja te ne upoređujem i ne govorim ti namerno". Ne razmišljam ni o jednoj bivšoj. Opet još jednom kažem, neka stavi potpis. Ako ne potpiše, čeka se treće ročište, a ako se ne pojavi, onda se automatski poništava.
Da li ste uspeli da uskladite odnose sa drugim ljubavnim parovima - pitao je Darko.
Sa Bebicom moram da obavim ozbiljan razgovor kada izađemo, jer je on momak prema kom sam bio dobar i kada su ga šikanirali svi, ja nijedne sekunde nisam. Ali brutalno ono: "Ti, tvoja mama ovo...", to su stvari koje moraju da se pravdaju - rekao je Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.