AKTUELNO

Stavili tačku na sve loše!

Upravo je počela emisija ''Pitanja gledalaca''. Prvo pitanje bilo je upućeno Urošu Staniću.

Foto: TV Pink Printscreen

Što sada dramiš kada si se ponovo pomirio sa Janjušem i Aneli? Punog srca te je Janjuš prihvatio - glasilo je pitanje.
Sve mi se nakupilo. Jeste, prihvatio me je, ali obećavam da mi se više takve stvari neće dešavati. Janjuš je uvek bio tu za mene kada mi je bilo najteže - odgovorio je Uroš.
Ja sam Urošu davao savete da ne provocira ljude kad im je loše, ali on mene ne želi da posluša. Odnos njegov i moj će biti onakav kako se on bude prema meni postavio. Provociranje ne može niko da trpi. Mislim da je bolje i za njega i za mene da normalniji odnos imamo. Kada je došla situacija kad sam video da je uvideo da ono što radi nije dobro, onda sam mu rekao da ne radi neke stvari i kazao mu gde greši. Samo što želim od njega je poštovanje. Ako mene bude poštovao i ja ću njega - rekao je Janjuš.
Odlučio sam da promenim svoje ponašanje, ja to moram da kažem. Želim da korigujem neke stvari kod sebe i čvrsto sam to rešio - kazao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš je jedno malo go*no i ja ću ga vređati svaki put kad provocira. On sad misli da će Janjuš da ga brani sada kada je bolji sa njim. Veruj mi, neće niko da te brani. Provociraš, a niko te prvi ne dira, zato te i pljuju - kazala je Bojana.
Takvi kao on se ne menjaju. Nikada veće zlo nisam video. Folira se sad da se menja kako bi bio u centru pažnje. Svi znamo kako se ponašao - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu. 

Autor: S.Z.