AKTUELNO

Sukob mišljenja!

U toku je još jedna debata. Ukućani sukobljavaju svoja mišljenja o zanimljivim temama koji se tiču međuljudskih odnosa. Tema debate je da li cilj opravdava sredstvo. Reč su dobile Danka Grujić i Bojana Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ljudi rade sve kako bi se visoko kotirali u rijalitiju. Ja sve radim polako i ne gazim preko mrtvih i ja tako lagano uvek stignem do cilja. Ja zapravo uopšte nisam ušla u odnos ni sa kim, niti sam bila sa nekim u seksualnim i emotivnom odnosu, Munja i ja nikada nismo bili partneri. Ja ovde mogu da budem u prvoj temi da sam htela, nikada ne bih bila sa nekim da bih bila glavna tema a to itekako mogu. Oni pokušavaju da zakače nešto na mene, a žao im je što sam moralom pokazala kakva sam devojka. Ja sam za mnoge ovde zlato. Ti si Anđela glupa kao noć i stalno lupaš gluposti, nemaš pojma o životu -rekla je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mene pravila budalom na doku, ušla sam u sukob sa Munjom zbog svega što si lagala, ti si se mazila sa njim i ljubila na garnituri, pritom je Danka neko ko je kao žrtva i on nju prisiljava na neke stvari, a nosi njegov duks. Cilj joj je manipulacija - rekla je Bojana.
On se tebi na neki način svideo to se videlo, prijala ti je Munjina pažnja, videla je da on ide od jedne do druge, pa se ona sklonila i ispalo je da je on juri pošto mu nije bilo jasno na čemu je sa njom i zašto ga je tako brzo ohladila -rekao je Terza.
Navešću primer devojke od mog muža, ona je htela da ga uhvati na dete, ali to nije uspela, na kraju je ostala sama, ženi se to vratilo, imam mnogo primera kad se ljudima vrati - rekla je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š