AKTUELNO

Osuda!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici kao i svakog četvrka strahuju od klipova u kojima su ogovarali, spletkarili i iznosili optužbe na račun svojih cimera, a koje do sada niko nije video. Žana i Ivan se vređaju najstrašnije, Marinković joj izneo pretnje na račun deteta.

Ivane, osudila te je cela nacija zbog pretnje detetu -rekla je Ivana.
Ovo je izvučeno iz konteksta, ona je meni pretila da će mi zapaliti stan i da ću se okliznti na bananu, ja sam tad nju krenuo da vređam najstrašnije, za te pretnje ja sam uzvratio najgore -rekao je Ivan.
Koru od banane sam ironično izgovorila, nikakvo paljenje stana nisam spominjala, on laže, isključivo je došao da koristi javno mnjenje da preti detetu. Ovo su ozbiljne stvari koje je izneo, aludirao je na moje dete, kao da ja vodim računa šta moje dete radi sad u školi i ko ga vodi kući. Ova kuća je prva koja se borila protiv nasilja, ide po sirotištima. Čovek je došao ovde da koristi javno mnjenje kako bi vređao jedne majke i pretio za decu, ovo je meni klasično aludiranje za njegove fanove da prate dete. Ja njega ne gledam više kao čoveka -rekla je Žana.
Spominju se deca i škola na šta to aludira -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne spuštam se na nivoe da vređam tuđu decu niti sam rekla nekome da je jalov, njegova žena je patološki lažov, suštinski loš čovek, nakaza. Ćerka Lena mu se oglasila, pljuvao je Gocu najstrašnije, devojka je ogorčena. Meni je ovo strašno ovaj odvratan otac mi je užasan, ajde sedi krezava nakazo
Ova žena ne prestaje, ona je opsednuta nama, pre neki dan nam je bila kod kreveta i vređala nas najstrašnije -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š