AKTUELNO

Cvetaju im ruže!

Lejdi Di dala je reč Jovani Tomić Matoroj.

Ne vidim zašto moramo da se slažemo s nekim. Ono što ja mogu da kažem iz svog iskustva, ljubav se vidi napolju kada se vratiš svojim obavezama, rutinama i svom pravom životu. Ovde znaš kada jedeš, kupuješ i radiš sve stvari, navikneš se. Postoji strast, požuda i zaljubljenost - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora Delić u Nemanju Gačića, Nemanja Gačić u Teodoru, Munja u Lejdi Di, Lejdi Di u Munju. Ljubav se vidi u pogledu, a ne u vašim svađama - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da širite ljubav. Ljubav, ljubav i samo ljubav. Ne znam zašto neke osobe ovde priređuju negativne vibracije i zašto se tako ponašaju. Samira ću izglasati za najzaljubljeniju osobu. On je to pokazao prema Mileni Kačavendi, čovek me je inpresionirao. Navešću Anđela, prvi put. Navešću tebe (Ša) prema Stanislavu...Od kako je Anđelo ušao ovde, stao je uz svoju simpatiju koja je imala takvu prošlost kakvu je imala. Sve više i više pokazuje svoju zaljubljenost i ljubav. Koliko god govorili da je to fejk, meni to nije fejk, mislio sam u početku - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu je Janjuš, na drugom mestu je Samir. Staviću Terzu prema Milici - rekao je Majčica.
Ja ću prvi put da se obratim supruzi, volim te danas, sutra i zauvek. Ja mislim da su ovde većina parova korist, opsesija, initeres...Smatram da je Janjuš zaljubljen u Aneli - rekao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, Janjuš i Samir - rekla je Vanja.
Ja ću navesti ljude koji su meni najdraži u kući. Navešću Anđela da je zaljubljen u Anitu, Nenad Aleksić Ša u Mionu i Janjuš u Aneli - rekla je Marija.
Snežana moja, volim te najviše na svetu, što više starim, sve te više volim...Mislim da ste trebali da pokažete emociju, vrlo brzo će ovo da prođe pa će narod da vidi ko je u koga zaljubljen. Kad sam bio mlad i zaljubljen, meni je moja supruga pevala pesmu: "Od kad sam se u tebe zaljubila". Broj jedan je Anita, broj dva je Aneli i broj tri Miona. Sve treba da pokažu delima, a ne rečima - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mišljenju je Stanislav, nisi me ubedio da će biti ovako mirno sve, nisam ravna linija što se ulaska tiče. Druga osoba je Slađa prema Lakiću. Podigla sam Žanu i Danijela, samo nisam sigurna da li je Samir ili Danijel - rekla je Lejdi Di.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.