AKTUELNO

Rat bivših partnera ne jenjava!

U toku su ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Darjanu Radumiroviću kako bi iskazao svoj stav o ovonedeljnim potrčcima Urošu Rajačiću i Snežani Jovičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroše, dobar si dečko. Savetuješ me, ali ja nikad savet ne poslušam - rekao je Darjan, pa dodao:
Sneki, molim te da se prvo raspitaš, pa onda kreneš da pričaš da sam ti bivši vanbračn suprug. Bilo je lepih momenata, ali poslovih. Morali smo da se rastanemo i to je to. Naša veza je bila kao neka poslovna saradnja. Došla si poput đavola kad sam bio najslabiji. Ja nemam nameru da se svađam s tobom koje se tokom trajanja rijalitija odrekao svoje ćerke. Nemaš drugara, ni drugaricu. Niko te ne želi. Jedini čovek koji te je stvarno voleo je bio tvoj deda Živko. Živiš na kraju sela, gde je blato, nigde puta. Ti mene ne voliš, samo ne želiš da me pustiš. Ne puštaš me da budem srećan pored Miljane. Vučeš me da budem u blatu u kom si ti. Sve što nosiš na sebi je kupljeno mojim parama. Poverovao sam u tvoje laži ko si i šta si. Ljudi su mi napolju pisali da si prevarantkinja, a ja sam se uverio da ti to stvarno jesi. Moraš da me pustiš - istakao je Darjan.
Ti mene ne zanimaš - dodala je Sneža.
Jurila si me po društvenim mrežama. Juriš gazde restorana, ološu bez dinara. Šaljem Snežanu - kazao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da sam ja morala da platim svoj auto da bih platila Darjanove dugove. Nadam se da će se svedoci javiti i reći sve o ovome. Ja nemam razlog da lažem. Da sam ga volela, volela sam ga, ali se stidim svega. Žao mi je jer sam napravila životnu grešku - istakla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.