AKTUELNO

Žestoko!

U toku je "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević je dao reč Marku Janjuševiću Janjušu kako bi prokomentarisao ljubavni trougao-

Što se tiče momka koji je došao, on je sjajan momak, i ja ga veoma cenim. Čuo sam da je Ša rekao da bi zamerio ljudima da komuniciraju sa njim. On je sjajan momak, a ti si mu se Ša izvinuo, a on nije go*no, niti provocira, niti bilo šta. Svaka čast ovim ljudima koji su ga doveli, a vidimo da je profesinoalac, vredan momak koji trenira, ima svoj biznis. Meni je malopre poklonio parfem za rođendan, ja sam ovo pričao i juče. Sada moram da kažem da je Miona napravila veliku grešku, ne zzbog Ša, već zbog Stansilava. On je zalsužio dve rečenice, trebala je da kaže ovde da je došla iz njegove kuće, on ju je dovezao, a on sada priča kako je nju prihvatio u drugoj zemilji a ona je živela kao kraljica. Miona nemoj da govoriš svašta, pogovotovos da okrećeš na temu da ti ništa nije bilo lepo a to je pranje za tvoju prevaru. ŠA mora da shvati da ovaj momak ništa nije uradio, mogao je da priča laži, a on to ne radi, a svi vidmo da Ša nije dobro. JA kažem otovoreno ja ne bih mogao poljubiti Aneli da meni uđe biša žena. - rkkao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ima dobru intuiciju, osetio sam ja da će on ući. Ja iskreno dajem sebe u ovoj vezi - dodao je Ša.
Je l ti osećaš da nije nešto dobro - upitala je Milena.
Ja ossećam da nešto ne štima, nju nervira svaki moj pokret. O njemu nemam šta loše da kažem, ne vidim lošu nameru, ne vidim bockanjem, ali ja gledam da li se oni gledaju, tačnije gledam šta ona radi - rekao je Ša.
Znači ti njoj ne veruješ - upitao je Mića a Ša je krenuo da vileni.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.