AKTUELNO

Novi sukob!

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su već na početku žurke uspeli da se posvađaju zbog njenog kontakta sa Lepim Mićom koji želi da pravi priču sa Stanislavom. Ona je rekla da je previše mrači i da ne planira da juri za njim ako želi da pravi haos.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam ti da me ispoštuješ, ja vidim šta svi radite, ja da budem igračka ovde iskreno mi ne pada na pamet. Ja neću da budem deo te priče uopšte -rekao je Ša.
Ja samo da te upozorim na vreme, ako budeš pravio haos ja neću da idem sa tobom. Ja sam ti rekla ako budeš pravio scirkus ja se neću nervirati ovde. Meni ovo tvoje drndanje više ne pijem vodu. Nakon 6 meseci ne želim više da se drndam. U kom si tripu, ti samo mračiš, neću tenziju ovde. Ja nisam došla da budem nadrndana na žurci -rekla je Miona.
Ja neću da ti ideš kod Miće vidiš da je na njegovoj strani, ja znam kako se igra ova igra ovde, zna se koji je Mićin trip sad pričaju o nama i ti opet ideš kod Miće -rekao je Ša.
Ti se samo vodiš teorijama zavere, ja uopšte ne doživljavam neke stvari, da pratim pomno kao i ti stvarno me ne zanima. Sad si se ti setio Miće i počeo da praviš frku. Nadrkan na šanku mi prilaziš i govoriš mi reci mi reci, ja ti samo kažem unapred ja da trčim za tobom ne pada mi na pamet -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god da ti je želja ti radi, ja razumem šta je tvoj problem -rekao Je ša.
I nemoj toliko da ločeš taj alkohol, vidiš da te radi na agresiju, daj pali sa tim glupostima -rekla je Miona.
Nisam smetnja više nikome u životu, ja da trčim za nekim meni ne pada na pamet -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š