AKTUELNO

Žestoko!

Sledeće pitanje bilo je za Ivana Marinkovića.

Odakle ti ideja da optužiš Bebicu da je opštio sa Miljaninom majkom - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To su sve njihove reči - rekao je Ivan.
To nije istina. Ja sam se zahvalila Teodori što je oprala sve ono što je skraćeni pričao, da je moja majka bacila vradžbine i da je dokazao da je patološki lažov i da je bolestan. Mi vidimo kako se ponaša i šta radi, ja sam rekla Teodori da je neću uvrediti i da kada bude pljuvao njenu porodicu da ću je ja lično braniti.
Priča ide od toga da su njena majka i Bebica bili u apartmanu - rekao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

To nisu naše reči. Ja sam ušla za njim (Bebica) u pušionicu i rekla: "Ti kao da si zaljubljen u moju majku". To je radio jer je znao da će moja majka da utiče na mene i uticala je. Moja majka nije ku**a i monstrum, moja majka je patrijarhalno vaspitana. Zorica Marković je rekla da je to istina u jednoj svađi, da kada su se meni borili za život, da ja nisam htela da ostanem u bolnici. Tati nije bilo dobro, sutradan je došao tata kolima i poneo sve Željkove igračke, bili su svi zajedno u apartmanu. Dakle, bili su skraćeni, moja mama, moj tata i Željko. Zorica je rekla da je to slagala, pa i skraćeni je pričao o gaćama, kako je moja mama ku**a, Đedović je prećutao, pa je posle rekao da je kod njega ostalo, jer ih je normalno, oprala. Naravno da Ivan Marinković zna da Zorica laže, Zorica se izvinila, rekla je da ih je videla da se drže za ruku. Nastao je karambol, pa je Zorica došla i rekla mojoj mami da je iznervirala i da je slagala - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

On je Bebicin poltron, i Bebica njegov po potrebi. On ovde priča s kim je Goca Tržan opštila, logično je što radi da bi sprao sa sebe. Svaki put potvrdi Bebicine laži kada god mu je to bilo potrebno - rekla je Žana.
Zorica Marković je prva rekla da će da Željku da je*u njeni sinovi, prva si ti rekla svojoj majici da je bolje da se ubila, nego što te je rodila - rekao je Ivan.
On priča ovde šta je Miljana radila sa Marijom, a on je govorio ovde za Gocu Tržan da je opštila sa prijateljima - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.