AKTUELNO

Napeto na samom početku!

Upravo je počela emisija ''Gledanje snimaka''. Na prvom video-snimku ove večeri pušten je razogovor Nenada Aleksića Ša i Aneli Ahmić, koji se ticao Mione Jovanović i njenog ponašanja od trenutka kada je ugledala Stanislava Krofaka u Beloj kući. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mioni kako bi prokomentarisala celokupnu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da nemam nameru da okrenem Ša leđa, ali jedino što može da me udalji od njega je njegova posesivnosgt. Ne razmišljam da se vratim Stanislavu, ta priča je završena - kazala je Miona.
Neke stvari ne želim da promeni. Stoji da neki moji posupci nisu najbolji, tu mogu da se korigujem, ali da mi smeta to što gleda u pravcu njegovom i sve što sam naveo, to stoji. Ne osećam se prijatno - dodao je Ša.
Nije ti prijatno jer je Miona rekla da bi obavila razgovor sa njim? - upitala je voditeljka.
Nije mi prijatno. Od toga mi se ide u wc. Meni su te stvari sulude. Nije mi normalno da bilo kome s kim si bila čestiotaš rođendan. Meni Stanislav ovako ne smeta, ali mi se on samom svojom pojavom us*ao u život - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' bi raskinuo kada bi mu Miona čestita rođendan? - upitala je voditeljka.
Naravno. To rade samo idioti - kazao je Ša.
Stanislave, da li bi nešto promenilo da ti Miona čestita? - upitala je voditeljka.
Ne. Ja sam rekao da je sa nama gotovo. Završio sam to i preboleo, sad idemo dalje. Ja protiv nje nemam ništa i idemo samo dalje - kazao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislav je preboleo Mionu. Ako je sad kraj sa njima i gleda je kao sve ostale i oseća se ravnodušno, onda je to dokaz da nema emocije više prema njoj. To je moguće. Ja ga razumem. Ja umem da presečem, izađem iz odnosa i zaljubim se u drugu devojku, tu je za mene ova prethodna deo prošlosti - kazao je Ša.
Šta su ti prijatelji rekli Stanislave za Mionu? - upitala je voditeljka.
Pitali su me svi što sam je pustio, pitali me za naš odnos, mnogo je tu pitanja bilo - kazao je Stanislav.
Ja volim da posmatram ovu situaciju. Meni je to jako zanimljivo. Ša ovde pazi Mionu, gnjavi je, a ja mislim da to ako nastavi da radi, da će ona da ode od njega. Ne zbog Stnislava, već zbog Ša - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.