AKTUELNO

Stavila sve karte na sto!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević nastavio je razgovor sa Mionom Jovanović, koja je otkrila kako je funkcionisala njena veza sa Stanislavom Krofakom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla nakon ulaska u vezu sa Ša da nisi bila suigurna u Stanislava i njegove emocije, a prisetimo se kako si pričala o njemu na početku rijalitija - rekao je Darko.
Ovde sam počela aktivno da razmišljam o njemu i tome što je radio. Darko, ne bih opet da pričam šta nije funkcionisalo. Ja sam se usaglasila sa Stanislavom da ušem ovde i oboje smo imali stav da ako se nešto desi ovde život ide dalje. On je sada svestan svega, kao i ja. Da je sve bilo idealno, ja ne bih ušla nikad, ali sam znala da je rešenje da budem ovde - kazala je Miona.
Miona, ovo se sad ne poklapa s onim što si pričala. Rekla si da si zbog karijere ušla, a da je on tebe u svemu podržavao - rekao je Darko.
Osećao je moje nezadovoljstvo. Govorila sam mu da ne mogu da sedim kod kuće i ne radim ništa. Nisam bila u svojoj zemlji, sedela sam kod kuće i nisam želela sebe da izgubim - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

On je tebi našao posao u Zagrebu da pevaš u nekom prestoničkom klubu - kazao je Darko.
Pre nego što sam ušla ovde se taj klub zatvorio zbog renoviranja. Nije mi bilo realno da sedim i ne radim ništa. Da sam počela da pevam, ostanem u drugom stanju i da sam bila sa Stanislavom, kako bih onda pevala? - upitala je Miona.
Miona, ti si sama poželela da živiš sa Stanislavom. Valjda on ima svoju prodicu koja bi ti pomogla da čuvaš dete, možda si upoznala neke njegove ljude, možda devojku nekog njegovog druga - kazao je Darko.
Samo su muškarci oko njega. On nema nikakve drugarice. Ja sam se šokirala jer dok smo nas dvoje uveliko bili zajedno videla sam da je nekim devojkama lajkovao sve žive slike. Ljudima u klubu nije bilo jasno da smo skoro dve godine tada bili zajedno, jer je on redovno lajkovao drugim devojkama sve - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, nije moguće da nisi mogla da nađeš nikoga da se družiš?! Od celog Zagreba nisi mogla da se združiš sa nekim? - upitao je Đedović.
Svi su govorili da je nabeđena. Smatrala je da niko od žena ne može da joj parira - dodao je Stanislav.
Miona, ispada kao da si živela u zatočeništvu, a ne vezi - dodao je Darko.
Ja sam se družila sa mupkarcima, tačnije njegovim drugarima - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti je bilo sta Stanislavom? - upitao je Darko.
Posvećivao mi je pažnju, ali nikada nisam saznala da li mi je lojalan. Sumnjam da mi je bio veran. Jednom prilikom sam završila tezgu u Bosni, a on je rekao da će doći po mene. Zvala sam ga nakon što sam završila, ali se nije javljao. Napolju sviće, a njega nema. Javio mi se posle par sati, rekao je da se desila neka situacija koju nije očekivao i da će doći po mene kad odmori. Nisam popila tu priču - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.