AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno pomrsi konce učesnicima Elite. Lepi Mića dao svoj sud o odnosu Mione i Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam podržao odma vezu Ša i Mione i verujem da su ušli u vezu iz emocija. Ako napadnu Mionu da je prevarila njega onda se i Nenad umešao u sve to, uvek se neka veza prekidala na neki način ali smo zaboravili da smo Munju osudili za šetanje sa Aneli a ovo je bukvalno ista priča, ako smo Munju osudili zbog toga onda ne možemo ni Nenada sa te strane opravdati. Ja kome god da maznem ribu ja sam prevarant -rekao je Mića.
Ti pokušavaš da njoj driluješ mozak i da je udaljiš od mene, znam ja tvoje fore, ona od sad može samo da ti se javi niakkav kontakt veći sa tobom -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Itekako se vidi da Mioni nije svejedno, ako provedeš sa nekim u kući 8 meseci i dođeš ovde kao srećna žena, on te dovede ovde i isprati, prirodno je da nije ravnodušna prema njemu. Ona nije završila odnos, ostala je nedorečena, sto puta bi bilo lakše da sednu i porazgovaraju. Napali su je ovde što mu nije prišla i javila mu se, a osuli bi drvlje i kamenje da mu je prišla. Miona je napravila grešku i čoveka izdala, ona treba da snosi odgovornost, ali to nije krivično delo, šta je tu problem, ovde ima 80 posto dece iz razvedenih brakova, da li je to znak da niko ni sa kim ne govori -rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š