AKTUELNO

Au!

Teodora Delić stigla je u Dubiozu, te je tom prilikom počela da čita čestitke fanova, porodice i prijatelja.

Najdražoj i najlepšoj mojoj bombici nek je najsrećniji rođendan do sada. Iako nisam pored tebe, proslavljam ga...Mislim na tebe i mnogo mi nedostaješ, ali dokle planiraš da ostaneš tu?! Fali mi tvoj glasić. Od mene mali znak pažnje, bela haljinica da pucaš u njoj i da obiđemo svet i da nas zaobiđe polusvet. Voli te tvoj bambi - pročitala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Lutko naša lepa srećan ti rođendan, želimo ti osmeh na licu umesto suza. Da ti se ostvari sve što poželiš, svaka potajna želja i skriveni san na današnji dan. Ne dozvoli nikome da ti kvari sate, dane i mesece koje provodiš sa Nenadom. Opet ću ponoviti, ne podležite na provokacije jer se volite. Ljubav u srcu neka ti večno gori. Znaš da smo tu uz tebe, nemoj da brineš, jer je tvoja porodica neuništiva. Pozdravi Bojanu, Milicu, Marka, Slobu i Maju. Tvoji mama, tata, Joka i Nena - pročitala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Srećan rođendan Teodora, podržavam te u vezi sa Nenadom još i pre ulaska u vezu sa njim. Zapto ne bih podržala nekoga ko je iskreno zavoleo Nenada, nevezano za njega i ličnost. Podržavam te sve dokle god budeš volela Nenada. Nego, Beboni, vidim da nisi ukapirao kako treba sa ženama. Mentolu moj - pročitala je Teodora.
Teodora, srećan ti rođendan, želimo ti da ostvariš vezu sa Nemanjom, otvori srce i priznaj sve celom svetu. Volimo te s Nenadom - pročitao je Đedović, a onda je, kako mu je Teodora rekla, pocepao čestitku.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora srećan rođendan, Taki - pročitala je Teodora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.