AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Teodore Delić i Nemanje Gačića kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću. Sledeći na redu da nominuju su Lejdi Di, Tamara Tiktok, Luka Majčica i Žana Omnia.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznavajući Teodoru ja mislim da nju radi haos i da je htela da unese malo nemir, ja mislim da ona ne voli Nenada, ne misli da ga voli, što se tiče Nemanje isto mislim da laže da mu se sviđa Teodora, ne daje mi utisak da je voli jer ne bi mogao toliko dugo da ćuti i da bi pokušao da je otme od Bebice, Nenad je kriv jer dozvoljava da mu igrate sa mozgom, ostaviću Teodoru, poslaću Nemanju -rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih o njoj mogla svašta da kažem ali dosta ćutim jer me Nenad napada stalno, njoj je bitna samo popularnost, samo neka se ona smeje da ja ne bih počela da pričam ovde šta je i kako je, itekako je afera semafor raskrinkana i tek će, ostavljam Nemanju, šaljem Teodoru -rekla je Tamara.
Teodora me stalno blati kod drugih ljudi, rekla mi je da vrti Bebicu oko prsta, on je ostao imun na to, ja ću samo reći da radi sranja raznih vrsta i neka ide kući -rekao je Majčica.
Teodora nevaspitana i prosta, neko poput Milice, čije slike sam gledala napolju sa raznim muškarcima, Bebica je ušao sa njom u odnos u inat Miljani Kulić, što se tiče Teodore došlo je vreme da devojke manipulišu muškarcima, mislim da si naoravio pravi izbor, Bebica ima okp poremećaj, opsednut je porodicom Kulić, korektna sam sa Gačićem, neke izjave mi se možda nisu dopale ali okej, šaljem Teodoru, ostavljam Nemanju -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š