AKTUELNO

Tenzija u Beloj kući raste!

Upravo je počela emisija ''Pretres nedelje''. Voditelj Milan Milošević podigao Mionu Jovanović, kako bi prokomentarisala reči njenog bivšeg partnera Stanislava Krofaka, koji je istakao da je više ne prepoznaje i da se maksimalno srozala pored Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko si iskrena prema Ša? - upitao je Milan.
100% - odgovorila je Miona.
Nisi svela vašu komunikaciju na to dokle smeš da ideš? Kupuješ li mir? - upitao je Milan.
Ne kupujem - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislav je juče tokom intervjua rekao da te ne prepoznaje i da ti je proradio ego nakon što je rekao da ga više ne zanima. Stanislav je rekao da nemaš karakter i da ti Ša naređuje šta ćeš ti da kažeš. On je rekao da devojka od toliko godina mora da ćuti čoveku od četrdeset. To su sve njegove reči - kazao je Milan.
Da mi je ego proradio, to nema veze s vezom. Poštujem Ša, zato ne želim da komuniciram sa Stanislavom. Ni moji roditelji nisu bili za to da idem za Zagreb kad sam bila sa Stanislavom, pa sam otišla. Sigurna sam da neće biti lako ni sad, ali ja uvek radim po svom. Gledam da izbalansiram situaciju puno puta jer ne želim da dolazi do neprijatnih situacija sa Nenadom. Možda je Stanislav sujetan, pa sad na mene prebacuje sve - istakla je Miona.
Da li je istina što je rekao da tobom upravlja Ša? - upitao je Milan.
Apsolutno govorim sve što mislim. Ne ugrizem se za jezik u nekim momentima - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislav je rekao da bi raskinuo s devojkom koja nekoliko puta odbije da ga poljubi - rekao je Milan.
Neću da komentarišem Stanislava. Ne razumem to što govori - kazala je Miona.
Stanislava sada roka ego. On je očekivao da će ga Miona juritri i moliti. Očekivao je da sve ono što je napolju proživljavao kad sam ga ja vređao, da se na neki način osveti. Nije on zaboravio Mionu. Da je tako, ne bi ga zanimalo da priča o njoj. Miona je moja devojka, kakav je naš odnos, to je naša stvar. On je rekao da Miona ne izgleda sad lepo kao s njim, a on sad već posle deset dana izgleda umornije nego kad je došao. Promenio je životni ritam, normalno je sve to. On je isto tako postavio neke uslove Mioni pre nego što je došla ovde. Ja sam neke stvari odmah primetio. Siguran sam da nije došao ovde jer ga Miona u potpunosti ne zanima - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.