AKTUELNO

Dao je sve od sebe da ispuni tajni zadatak.

Nešto najspektakularnije što se u toku noći dogodilo jeste akcija ispod pokrivača, a glavni akteri priče bili su Bane Čolak i Nadežda Biljić.

Iako je ovo bilo sasvim neočekivano, Nadežda je čak i priznala da je bilo nešto više od maženja, dok je Bane tvrdio suprotno.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Kako bi se u potpunosti razrešila situacija, Drvo mudrosti je imalo jedan veoma kreativan plan, pa je tako pozvalo Boru Santanu na jedan razgovor.

Ispuniću ti želju ako vidiš šta se desilo. Ali sada moraš otići kod Baneta i porazgovarati sa njim pa da vidimo šta se tačno dogodilo i šta će reći vezano za to - bila je ideja Drveta mudrosti.

Bora je bio izuzetno znatiželjan da čuje i vidi šta se tačno desilo između ovo dvoje ukućana, ali je izneo svoje mišljenje o tome pre nego što je otišao da porazgovara sa Banetom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Sinoć mi blejimo i kaže meni Nadežda da dođem u krevet kod Baneta, pa da se nas dvoje zezamo. I Bane kaže:,, Hajde, može", sve top. I došao ja kod njih, vidim Bane se nešto uzvrpoljio i posle ja vidim da se oni maze. Kaže Nadežda sad da je bilo seksa, on nije bio ozbiljan, a nije ni ona. Ja mislim da ona pravi šou i da voli da se zeza, ona je to smaa priznala. A, Miki je poludeo! Počeo da vrišti od sreće! - bio je ushićen Bora.

Nakon ovog kraćeg razgovora, Bora se odmah uputio ka rehabilitaciji gde se nalazio Bane, pa je nestrpljivo kopkao druga da mu ispriča sve šta se dogodilo.

Priznaj mi iskreno, šta se desilo? Nemoj da mi kažeš da nije bilo sek*a, neću ti verovati ! - počeo je Bora.

Bane je bio potpuno iskren sa svojim drugom, a nedugo zatim pridružio se i Miki Đuričić koji je priznao da sumnja u njegove reči, ali svkakako da nije krio koliko je srećan zbog svega što mu se dogodilo.

K. RIstić

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Nadežda Biljić

'