AKTUELNO

Napeto na samom početku!

Upravo je počela emisija ''Gledanje snimaka''. Na prvom video-klipu ove večeri prikazan je razgovor u kom Stanislav Krofak govori Lepom Mići da je njegova devojka Miona Jovanović ''izgubila'' dostojanstvo i da sve manje ceni sebe pored Nenada Aleskića Ša. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč kako bi prokomentarisa

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, Stanislav je rekao da ti je Ša porušio samopouzdanje i da nemaš više identitet - rekla je Ivana.
Šta ja da kažem na sve to? Ne razumem kakve su to reči. Verujem da je u afektu rekao da ne bi pričao sa mnom jer sam ja rekla da nema potrebe da razgovaramo. Poznajem ga - kazala je Miona.
Nisam rekao u afektu - dodao je Stanislav.
Ispala sam loš čovek prema njemu. Znam da je u afektu rekao da ne bi pričao sa mnom. Da Stanislav kad je ušao nije gledao da mu se Ša izvini pre nego da priča sa mnom, možda bi došlo do razgovora, ovako za tim nema potrebe - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Deluješ razočarano jer ne želi da razgovara?! - dodala je Ivana.
Ne, nije stvar u u tome, rekla sam da nema potrebe da razgovaramo - kazala je Miona.
Da, Mioni je sad malo ego poljuljan. Mislim da ćemo tek da vidimo njegovo pravo lice. Mi smo tek sad na snimku videli da njemu nije lako zbog svega s Mionom. Ovako se reaguje kad shvatiš da ne možeš dalje. On zna da je ona moja devojka i da on ne može da dođe do nje, jer sam ja njen štit - kazao je Ša.
Ja sam rekao da Miona nije ista kao što je bila sa mnom. Nemam ja nikakve emocije prema njoj - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Brate moj, što si se iznervirao na snimku onako, ako ti do Mione nije stalo? - upitao je Ša.
Jer mi je nekoliko puta postavljeno jedno pitanje. Rekao sam sedam puta da ne nih pričao više sa njom - istakao je Stanislav.
Što te onda zanima da li Miona ima ili nema karakter? Šta to kod tebe menja to da li će pričati sa tobom? - upitao je Ša.
Ne mogu samo da verujem da je ona dopustila da ti na nju utičeš da ne priča sa mnom - kazao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.