AKTUELNO

Pala priznanja!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda snimke tračarenja, spletki i ogovaranja koje do sada nisu imali prilike da vide. Miona Jovanović smatra da je Stanislav u pravu da ona nema samopoštovanja prema sebi i misli da treba da obavi razgovor sa njim kako bi rasčistila račune.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, ti si njega pitao da li ona uopšte ima samopouzdanje ili ne ako te neko ne zanima? -pitala je Ivana.
Tako je, on je nju kao preboleo napolju ali kad je ušao unutra verovatno su mu se vratile emocije jer je video uživo, na prvu kad je video desio se haos u njegovoj glavi sigurno -rekao je Ša.
Stanislave jer su ti se vratile emocije? -pitala je Ivana
Ne, to su gluposti, ja sam to završio i preboleo ja dobijam pitanja, ja sam samo rekao da to za mene nije normalno ponašanje i da se cura tako sa mnom nije ponašala -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona tebe uvek brani, rekla je da si za sve u pravu, Miona jel tačno to? -pitala je Ivana.
Jeste, istina je, neke stvari koje priča su tačne, ja ne mogu da lažem. Smatram da sam trebala da popričam sa njim, kad je ušao bila sam u stanju šoka, mi smo bili zajedno i rastali smo se kako smo se rastali, ispala sam nepoštena prema njemu, istina je da nemam samopoštovanja, ja bih sa njim popričala ali Nenad je takav kakav jeste i to ne dozvoljava, ja njega ne razumem -priznala je Miona.
Ša, jel imaš utisak što nije zauzela stav da treba da popriča sa njim? -pitala je Ivana.
Šta ona ima da brine kako se on oseća, njemu nije loše ovde, ona nije njega unazadila, ne fali mu ništa, on samo što nema nju, možda mu to fali. Dečko je poslovan, dobro mu ide biznis, poželjan je među devojkama i smatram da mu ništa ne fali -odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š