AKTUELNO

Poludeo!

Upravo je počela emisija 'Gledanje snimaka', voditelj Milan Milošević ušetao je u Belu kuću, a potom je pušten prvi video-klip. Na video-klipu učesnici su imali prilike da vide razgovor Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović o njihovom odnosu, a potom i njegovu ljubomoru zbog uzdizanja Stanislava Krofaka.

Miona zašto uporno stavljaš Stanislava gore, a Nenada dole. Tvoj stav očigledno smeta Nenadu - rekao je Milan.
Ja nemam šta loše da kažem za Stanislava da bih ga spustila, a sa Ša sam u vezi i normalno ću da mu kažem stvari koje mi smetaju. Ja kažem kako jeste - rekla je Miona.
Kad ćeš da ustaneš i iskreno kažeš da ti je žao što nisi pričala sa njim - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam ispala go*no i trebala sam da porazgovaram sa njim. On je ušao sa onakvim stavom - rekla je Miona.
Deluje mi kao da ima neki strah od njega, ali ne mogu da kažem, ovih pet dana prema meni je idealna. Ja nisam u trouglu, ja sam sa Mionom u vezi, a on je ušao tu i smejurija mi je da pričam o njemu. Da mi smeta, smeta mi, blam me je. Ona može da ugasi detaljisanje i ovo. Može da mu kaže aj ćao i gotovo, mozak mi radi 300, sad mi radi 600 od njegovog dobacivanja. Meni su neke stvari mnogo jasnije sa njegove stvari, Miona mi je jasna, ali neki detalji mi nisu jasni - rekao je Ša.
Nisi čist sa situacijom - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što ona meni dokazuje poslednjih dana je mnogo leopše nego što je bilo, ali ovo za stolom njeno izlaganje, mi se ne sviđa. Zaslužuje da mu stavi rampu i da mu kaže onako žučno, uvek je blaga, on nju uzme i sprda pre neki dan, ona kaže sprda se. On ne voli Mionu da želi da bude sa njom, jer to ne može da se vrati na staro. Pogotovo što je u nekom drugom odnosu spolja, on je na prvu misteriozan, ali Bogu hvala da imam mozak i da mogu da dodđem do nekih zaključaka. Sami prave greške u koracima, on je nov i nema svest da je pod kamerama, on pazi na mnoge detalje, ali negde ispadne iz šina. Miona je deo igre - rekao je Ša.
Ja sam sve svoje rekao, a tu sam da komentarišem. Ona je i dalje njegova igračka, ona je ušla u vezu i bila s njim i videla njegov način razmišljanja i ponašanja. Ona priča u granicama normale ono što sme, a da se on ne naljuti - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što ja želim da čujem je da sam ja gore, a Stanislav gore. To je činjenica - rekao je Ša.
Do kada će ona biti igračka, po tvom mišljenju? - upitao je Milan.
Ja nju više ne poznajem - rekao je Stanislav.
Ša bi odgovaralo da njega stavlja na tron, a o Stanislavu iznosi laže. Svi mi kažemo da ne bi prešli preko nečega, ali njeno ponašanje ga totalno odbija, ja sam gledala slike, vidim iskren osmeh, iskrenu sreću, ja to ovde nisam videla. Ne mogu da verujem da sadašnji dečko može da toliko manipuliše njenim mozgom, imala je stav i bila je otresita, ali do jednog trenutka. Zašto ona to radi, ja ne znam, da je otišla na rođendan i da mu čestitia i pruži ruku, sve najbolje. Ona je ušla ovde i pričala sve najbolje, čak i sumnjala da je trudno, znači da ga je mnogo volela. Ne Miona treba da pričaš kako je bio posesivan, kako mira nisi imala. Vidi se da se mnogo pokajala što je ušla u odnos, to ne znači da bi bila sa Stanislavom, ali nju ovaj odnos guši - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobila je šminku od Stanislava, ne znam da li je prihvatila - rekao je Milan.
Nije, dobiće od svog dečka, to su imaginarni fanovi - rekao je Ša,.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.