AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ana Radulović najavila je prvi prilog za večerašnju emisiju "Izbacivanje" u kom je prikazana kompilacija odnosa Nenada Aleksića Ša, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka tokom nedelje koju ispraćamo, a onda je voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao upravo sa Mionom.

I ova nedelja, kao i prethodnih nekoliko, bile su izazovne i turbulentne. Bilo je mnogo svega, kako se osećaš i kako se nosiš sa čitavom situacijom - pitao je Darko.
Lakša mi je ova nedelja od prethodne, ništa se konkretno nije izdešavalo, krupno - rekla je Miona.
Zaintrigiralo te je to što su neki ljudi poslali one poklone, čestitke i torte sa slikama - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije baš da se intresujem, ali me zanima ko je, da li je podrška...Ne znam, mnogo razmišljam, svašta nešto mi prolazi kroz glavu. Tipa, oko tog rođendana mi prolazi da li je provokacija, da li je neko od njegovih, to da li su čestitke na ćirilici ili latinici, da povežem da li je neko odavde. Krajem novembra je dolazio ovde, da dopre kao do mene, ja sam u vezu sa Nenadom ušla sedmog decembra, on je mesec i po, dva patio. Znači to je od decembra, znači ceo decembar i januar. A u priču je ušao tri meseca ili četiri unazad, sa Nenadovom bivšom u kontaktu, onda to nema logike. Kako je pokušavao da dopre, a bio je u otvorenom odnosu. U glavi mi je: "Da li je on mene toliko voleo?" - rekla je Miona.
Čini se, svesna si da si se ogrešila od njega, da bi tebi bilo lakše da sebe ubediš da on tebe nije voleo i da hraniš tu nesigurnost u njega iz starih dana - pitao je Darko.
Ne. Iako sam kriva, i dan danas nije sve to sigurno kao što on predstavlja, mislim da se tu nešto dešavalo i da nije tako. Razmišljam više o tome zašto su se roditelji čuli sa njim, ako je on rekao da ga ne zanimam. Smatram da nije trebao toliko da se čuje sa njima - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo ti se ovih dana stavlja na teret, zamerke na račun tvojih izlaganja. Je l' se nekad osećaš da si kriva za sve - pitao je Tanasijević.
Nekada se osećam da ne znam šta je ispravno, šta nije, šta bih uradila. Povukla bih se sa strane, da samo voditelji i novinari čuju šta ja pričam, da me ostave na miru da ja sama kažem...Čula sam od par ljudi, ali svi koji pričaju, pričaju da ja gledam. Presmešni su koji pričaju, to nema veze s vezom, nego kao nov je ovde, on se izjasnio, mi njemu ne verujemo - rekla je Miona.
Da li ti Ša traži dlaku u jajetu ili te obasipa emocijama - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada je lepo...Kada nemamo emisije, to je mnogo bolje, kada imamo, uvek se nađe neka zamerka. Solidno je, dobro je. Pritisak je sada oko ponedeljka, izbor vođe i potrčaka. Nenad se plaši najviše, meni bi bilo previše neprijatno da budem u izolaciji sa njima, nekako mi je neprijatno. Nelagodna je situacija svima - rekla je Miona.
Da li Ša, kako dani prolaze, postaje sigurniji u tebe, vas i vašu ljubav ili je i dalje rovit - pitao je Tanasijević.
Ja smatram da će on uvek biti nepoverljiv dokle god smo ovde. Smatram da to nema veze sa mnom, ali neka tako bude. Priča da samo mene gleda i da ga ja zanimam, a više gleda Stanislava. Smatram da ide na bolje, ali nikada se ne zna - rekla je Miona.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.