AKTUELNO

Iskren do koske!

U narednom video prilogu prikazane su turbulencije u odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, kao i njegov emotivni brodolom na pomen pokojnog brata, Mihaila Janjuševića, te je tako, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao sa Janjušem.

Šta se sve ovo zbilo u zadnja dva dana - pitao je Darko.
Pa šta bih ti rekao, nakupilo se svega i svačega. Kada bila žurka krenuo sam da budem lošije i kada ti je loše, sve ti smeta, tražiš što ne bi trebao da tražiš, preuveličaš i kažeš u besu neke stvari. Teško. Danas je tri meseca od kako sam izašao iz rijalitija zbog toga, generalno me to drži najviše, pa sve ide s tim. Moram da izdržim, znaš zbog čega si tu, kada si svesne glave, dosta razmišljaš i kada saslušaš pojedine ljude, ništa ti bolje neće biti da izađeš, biće i gore. Baš sam danas pričao, Aneli i ja, mi nemamo nikakvog izduvnog ventila. Ti si zatvoren i onda pulsira, pulsira, pa eksplodira - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Eksplodiralo je u petak, ali me je iznenadilo što si tražio od Miće da je dovede u pab da joj se izviniš - rekao je Darko.
Nisam većinu mislio, jednostavno. Ja sam par stvari rekao onako ružnih što sam odmah posle toga rekao da ne mislim, u besu sam rekao, tražio sam je da joj kažem da ne mislim. Ne mislim da ima nešto sa Stanislavom, rekao bih ti da mislim, ne postoji, to su budalaštine...Ružno bi bilo da kažem bilo šta što sam govorio prošli put, jer vidim kako me puste kada pogrešim. To ne mogu svi da urade, to mogu da urade iole empatični ljudi, ja to sve kapiram - rekao je Janjuš.
S tobom i Aneli je sve kako treba - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, nadam se da će biti. Teško nam je baš zbog tog nekog izduvnog ventila, jedino smo jedno drugom izduvni ventil. Je**ga, baš je bolesno volim. Ja sam rekao Darko da ću je zaprositi. Ja želim to da uradim - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.