AKTUELNO

Pukla tikva!

U toku je emisija 'Pretres nedelje sa Milanom'. Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da pretrese sva aktuelna dešavanja koja su obeležila nedelju za nama. Večeras gori Balkan! Krenula je tema odnosa Kačavende i Ivana Marinkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa moje strane nema netrpeljivosti, od ulaska je bilo nekih sitnih provokacija i da nije tema za komentarisanje, kad nešto nije za komentarisanje to se ne spominje. Ja nemam nikakav konflikt za njega ne znam, dobacuje on u poslednje vreme stalno neke peckalice. Komentariše da ja ustajem u 5 da pričam, stalno mi upada u raprave, stalno uskače, vidim da su mu mnogi ljudi na meti, mislim da ga nervriam zbog Đedovića jer smo mi dobri dosta -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam katastrofa mišljenje o Kačavendi trenutno, mnogo me je moram reći razočarala, cenim je što možemo ovako da pričamo, ona inicira kako ću ja da se ponašam prema njoj, dokazala je ono što sam rekao ona je trodupli igrač, ponaša se kao Zorica Marković, moj stav je jasan ja nemam šta da komuniciram sa njom, jako je kvrano ovo što radi sa Jelenom i te jeftine provokacije koje ima -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š