AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, otkrili svoj stav!

Učesnici biraju najmrzovoljnijeg učesnika. Prvi je svoj stav iskazao Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je devojka koja je pokazala da nema nikakvu energiju. Svaki dan ima smušen izraz lica. Što se tiče Danke, ona je na drugom mestu, ali mi je jako žđao jer je tako, jer ona nema nikavu energiju. Ne priča, ne radi ništa, ne trudi se ni oko rijalitija. Na trećem mestu je Bebica - kazao je Janjuš.
Razmišljam slično kao i Janjuš. Bebica je u poslednje vreme jako mrzovoljan. Razumno je da bude takav nakon svega sa Teodorom i Gačićem. Iskreno, na drugom mestu je Danka, ona izgleda kao da jedva hoda ovde. Rekla je da je pre nego što je došla ovde raskinula vezu, možda je takva zbog toga, ali opet nema razloga da se tako ponaša. Jovana je na trežem mestu - kazao je Ša.
Ovde ima mnogo onih koji se pravdaju da su mrzovoljni zbog zatvorenog prostora, ali onda ja ne znam ni šta rade ovde, jer ima previše ljudi koji žele da su na njihovom mestu. J
Danka, Jovana, Sara, Milica i Stafani su najmrzovoljnije osobe ovde. Jovana i Sara su obična dva spavača ovde. One ponašaju kao da su krenule na pijacu. Kose ne operu, ili je bar ne očešljaju. Nemate energiju za život. Nemate nikakvo poštovanje prema drugima. Danka nema nikakvu energiju. Nikada je nisam videla sa se osmehuje onako iskreno. Ponaša se kao da ima energije samo kada se sprema za žurku. Mislim da je Danka i sama svesna kako se ponaša. Stefani ću da izuzmem, ajde, jer ume da bude vredna. Danka je na prvom mestu, to se ni ne dovodi u pitanje, Jovana je na drugom mestu, a Sara na trećem - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.