AKTUELNO

Šok!

Naredna osoba sa kojom je voditelj Darko Tanasijević večeras razgovarao u Šiša baru bio je Makrko Janjušević Janjuš. On je na samom startu kometarisao svađu sa Majom :

Ja sam lagano nominovao, mada nije mi dala da završim. Vređala nas je, pričala kako nas deca gledaju, da ans niko ne voli da smo užasni. Konstantno dobacuje, i onda ode i plače da smo mi prebacili da je majka ostavila. To je takav lažov da je svet nije video. Aneli je lek za mene, šta god da se desi lek mi je - rekao je Janjuš.
Da li ste Aneli i ti smeta Marinkovićima - pitao je Darko.
Ja samo odgovorim, i Aneli treba da im odgovori, kad ih ja uvredim to je Bože moj. Mi im nešto smetamo, oni sa svima u svađi. Oni su u konflinktu sa 30 ljudi, to nije normalno - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je sa sukobom sa Terzom - pitao je Darko.
Ja sam rekao da ne treba da me meša u njohove svađe, nema logike da me uvlači. Normalno sad funkcionišemo, psovanje, ruzno baš. Oboje vređaju, bolesno vređaju to je sramota. Ja bih imao odnos na doku bez pokrivača pred svima, nego da se onako vređam, manaj sramota. Možda se opet pomire - rekao je Janjuš.
Šta ćemo sa Ša - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu nema pomoći, on ide po šablonu. Mionu ne gotivim nikako, oteraće svaku devojku od sebe. On ima dobru dušu, dobar je ali ima greške. Naporno mi je da sluša ovo sve - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljni pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.