AKTUELNO

Lepota!

U toku je podela budžeta Slađe Lazić Poršeline. Ona je uzigla Anitu do nebesa pa joj dala najlepše komplimente, Samira je iskrotikovala zbog igranja rijalitija sa Milenom.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića mi govori sve kako jeste, on je magistar rijalitija, za mene je zakon, malopre me je napušio zbog nekog kupatila, što se Lepog Miće tiče hvala mu što me je prihvatio uvek, nesebičan čovek i dobar, tako da dobija veliki budžet -rekla je Slađa.
Žani ide mali budžet, ona je rijaliti igrač, ovde je na poslu, moram da priznam da me nikad nije uvredila i ako sam to mislila, mi smo sad spustile loptu u jako smo korektnim odnosima, perfektno izgleda, žena koja je pedantna i dobra, čula sam da su je ljubomorne duše komentarisale kako se ne kupa ali to je laž -rekla je Slađa.
Aniti veliki budžet, vređale smo se ali smo se pomirile, dopada mi se njena promena, ove sezone kida, krivo mi je bilo što smo se posvađale, nema razloga da bude posesivna jer je odlična -priznala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet Samir, ne družim se sa njim, kulturan je dobar, nikad mi nije rekao ružnu reč, jedan od retkih koji me nikad nije uvredio, isključivo dobija mali budžet zato što se ne družimo -rekla je Slađa.
Jovana dobija mali budžet, ja sam se sa njom družila, spletkaroš, lažov, dobro me je obmanula, izjavila je rečenicu da bi mogla da opšti sa dečkom svoje drugarice, ja sam te uvek branila, pala si u depresiju, smatram da se nisi zaljubila u Uroša, već ideš od jednog do drugog, jako me je razočarala -odbrusila je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š