AKTUELNO

Haos!

Slađa Poršelina dala je reč Aneli Ahmić.

Po meni je prva najbezdušnija lažna Ana Korać, čak je počela da hoda kao Ana. Ona je osoba koja je, kako sam čula od Uroša i Miljane, vređala nerođeno dete svog bvišeg partnera. Želim ti svu sreću, ali si po meni najbezdušnija osoba, udaraš na Janjuševog pokojnog brata, govoriš mu da je žrtva. Non stop aludiraš na to, služiš se najgorim mogućim stvarima, uzimaš tuđe porodice u usta - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je bezdušna prema Bebici...Darijan je bio bezdušan prema meni, mojoj porodici i prema deci koju krije i dalje. Kada te Miljana maltretira, uživam u tome - rekla je Sneža.
Nosiš Zoline naočare, naravno - rekla je Kačavenda.
Miona i Stanislav prema Ša, meni je neshvatljivo da je Ša u ovom stanju, a da se ti ne raspadaš pored njega. Sve više verujem u svoju teoriju da ste se dogovorili da Ša pravite budalom, jer sam čula da je dečko svinger - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam duševna osoba, tako da me vaša bezdušnost ne zanima. Ša je broj jedan, bezdušan je sam prema sebi, dečko koji poseduje mnogo kvaliteta, ne vrednuje dovoljno sebe. Broj dva, navešću Miljanu Kulić, ona je u odabiru svojih partnera, pa onda sve to ide tako, jedino njoj i Ša bude loše na kraju. Broj tri moram da navedem Matoru koja je više puta ove sezone pokazala da je bezdušna prema sebi - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bezdušni ste, skoro pa svi, koji osim što konjošete na sastancima i zevate i valjate se po garniturama, ovde lečite svoje lične frustracije. Bezdušni ste da kada se svađate, svađajte se napolju u vreme spavanja, zato što znate da je ponedeljak udarni dan i da će 12 ljudi da bude podizano, a ostali će da grickaju nokte...Ima jedno sedam, osam osoba koje bih nabrojala, ali ću da nabrojim ove najaktuelnije. Po meni Miona u ovom trenutku broj jedan, u odnosu i na bivšeg i na sadašnjeg partnera. Anđela, broj dva, ti ćeš svoje odnose ispeglati, a Bojana će naje**ti, ne znaš šta je da se majci i ocu use**vaš u život dok su živi. Munja se igra sa Stefani - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.