AKTUELNO

Brani svoj odnos!

U toku su Pitanja gledalaca. Naredno pitanje bilo je za Maju Marinković.

Osudila si Aneli i Janjuša zbog odnosa zbog dece, a da li to važi za tebe i Stanislava?
Ovako ja sam prva imala loše odnose, a njih dvoje se svađaju, prvo Janjuš kaže neke stvari za nju, a kada ih mi pomenemo, oni se ljute. Janjuš je prošle godine imao pravo da me komentariše - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

I sada ću , pokazaću ja ko je Maja - rekao je Janjuš.
Meni je njihov odnos bolestan, to sam komentarisla,. kapiram ja, njegovu ljubomoru i njeno ponašanje. Ja nisam imala se*sualni odnos, a ako bude svako ima pravo da komentariše.Ovde se ljudi ponašaju kao tinejdžeri od 15 godina, a imaju decu. Razlika je u tome što mi nismo imali se*sualni odnos, a njih dvoje se vređaju pa imaju taj odnos - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde Stanislav ima pravo da radi šta želi, a Maja je nas komentarisala i sada joj se sve vraća - rekao je Janjuš.
Ti si mene komentarisao - rekla je Maja,
Meni je Stanislav drag momak, ja ne želi da pričam o Maji i njegovoj vezi. ONa samo vrti to kako smo mi imali odnos, - rekao je Janjuš.
Ti si ljubomorna i sujetna. Ona samo ide u svoju korist da bi mene ponizila a sada će biti da se meni sviđa Stanislav, pa da napada Mionu - govorila je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je novo pitanje za Maju:

Šta to ima Stanislav pa si zbog njega pogazila reč?
Ima stav, karakter. On je sjajan momak, kakav nikada nije postojao ovde. Onn ima poštovanje, a bivšu devojku nikada nije vređao, ima sigurnost, i ja sam zbog toga super.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.