AKTUELNO

Provaljena!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditelj je Ivana Šopić. Ona će zajedno sa učesnicima pogledati snimke ogovaranja, spletki podvala koje do sada nisu videli. Nenad Aleksić Ša ludi na Mionu Jovanović zbog njenog mišljenja da on ne vadi Stanislava iz usta.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka mi pomre porodica laže da ja pričam o Stanislavu, ja svaki dan za stolom govorim da me oni ne zanimaju. Kad te pitam, reci mi -rekao je Ša.
Meni je muka kad priča ovo za porodicu. On mene stalno ispituje o njemu, da li bi se mirila i ostalo o našem odnosu. Nemoj da vičeš šta si se napalio sad. Ja sam smirena ti ludiš -rekla je Miona.
Pa ludim jer lažeš, ja o njemu ništa ne pričam. Ne treba ni tebe ništa da zanima o njemu, mene samo zanima da li imaš i dalje emocije prema njemu. Odgovori su ti bolesni i nenormalni, ja samo nju pitam čoveka ne spominjem. Nemoj da pereš svoja s*anja, ona će mene u grob da otera -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne moraš ti da drukaš druge ljude, ispadaš drukara ovde -rekla je Miona.
Šta Miona ima sad da priča loše o Stanislavu, oće da mi ga zgadi. Ona je isto bila posle tog saznanja sa njim pa nikom ništa, dečko je bio slobodan i mogao je da radi šta oće. Ša ovde nije lud, odlično shvata Mionine namere -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š