AKTUELNO

Tenzija se ne smiruje!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Aleksa Erski i Nenad Aleksić Ša komentarišu odnos Aneli i Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bio sa Janjušem danas i saglasan si sa njim da Aneli nema osećaj za neke stvari? -rekao je Aleksa.
Meni je glupo sad da njima pametujem, ali više puta sam video situaciju da ona nema taj osećaj i nakon razgovora sa sestrom je otipla sa Đedovićem, ona ne igra rijaliti nego nema taj osećaj za osobu koju voli. Meni su bile simpatične te prepirke bile ranije i dalje mislim da su oni skladan par i da ne mogu da funkcionišu jedno brez drugog. Mislim da će se pomiriti i da će sve biti okej. Danas je bio jako iznerviran zbog zameranja za kockanje, ja imam osećaj kao da želi da ga odgurne od sebe na neki način ali mi to uopšte nije jasno. Ona njega nije pustila da se izduva nego je došla da ga provocira -rekao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenade, šta misliš da je Janjuš uvideo pa je rešio da se skloni od nje? -pitao je Darko.
Janjuš više ne može da trpi stvari koje je ranije trpeo, on više nema živaca da trpi te stvari. Aneli je slična karakterno meni ona je dosta posesivna i ljubomorna, on ne može ni jednu sitnu raspravu da istrpi nego dolazi do pucanja, ja kada pričam sa njom shvatam da ona voli Janjuša ali jednostavno mislim da on nema više živaca. Mislim da bi ona trebala da popusti ovde, nekako ona ne može da oseti kako je njemu, ne mislim da su ovo suštinski veliki problemi. Samo kad bi ona povukla ručnu mislim da bi se to sve rešilo
Ja ne mogu više da izdržim njene prebačaje, ona stalno pravi neke haose -rekao je Janjuš.
Sram te bilo da pričaš stalno o našim sek*alnim odnosima, moja majka i porodica sve vreme gledaju ovo i slušaju tvoje gluposti -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š