AKTUELNO

Haos u "Eliti" se ne smiruje!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Мilan Milošević sledeće pitanje pročitao je Anđelu Rankoviću.

Zašto Matora uvek u svojim izlaganjima govori sve ono što bi Anitu razuverilo da ti je stalo do nje - pitao je Milan.
Uvek sam govorio da je od samog početka pokušavala da dopre do njenog mozga time što će govoriti o njenim lošim postupcima. Mislim da će uvek iskoristiti priliku da udari njoj na to da Anita počne a razmišlja o nečemu - rekao je Anđelo.
Matora, da tebe čujemo - Milan se obratio Matoroj.
Rekla sam iskreno u debati da vidim promenu, da su zaljubljeni. Nisam to demantovala. Bila sam besna, pa sam zato to pričala Aniti - priznala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita, hočeš ti da prokomentarišeš - Milan je upitao.
Pa nemam šta - kratko je odgovorila Anita.
Meni je bilo interesantno juče na novimarima. Kao Anđelo je bio iskren, a Anita ne. Stalno neka kontradiktornost. Nek radi kako hoće. Mi smo sigurni jedno u drugo - nastavila je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam pravo na svoje mišljenje. Vrlo dobro znam šta pričam. Anitine promene vidim, ali Anđelu bi to smetalo - rekla je Matora.
Moja netrpeljivost prema Matoroj je zbog našeg odnosa. Želim da zaštitim Anitu, da je Matora ne uvlači u mulj. Ne može više da utiče na nju - rekao je Anđelo.
S*re mi se od ove priče. Ne smem na debati da pričam šta ja hoću. U rijalitiju sam. I da raskinete, šta ja imam od toga - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za malog Uroša. Bravo, kralju. Naravno, te muškarčine uvek skaču na slabijeg. Uz tebe smo - rekao je Milan.
Puno da se zahvalim. Ovde postoje uvlakače, ja se ne bojim da se suprotstavim. Imam muda za takve stvari, lakše je napadati mene. Pokazuju da su mlakonje. Ja generalno nikom ništa ne radim - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: I.S.