AKTUELNO

Žana dala svoj sud!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' voditelj Milan Milošević dao je reč Žani Omnii kako bi dao svoj sud o odnosu Janjuša Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ih vidim za tri do pet dana zajedno. Igraju rijaliti jedan sa drugim. Ona iskorišćava levog beka, on iskorišćava Marinkovića kog ne zanima u životu,. Ovo su pomoćni igrači, oni igraju rijaliti. Janjuš je ovde jasno rekao da je bio napolju i da su je popljuvali prijatelji njegovi. Aneli uopšte nije naivna, savete od dečka od 20 godina sigurna sam da ga ne sluša. On njoj nije drug, već joj je drag. Janjuš nije imao lošu nameru, naravno da nije u redu da se vređaju na taj način, to što je pitala Maju za takav odnos meni je odvratno - rekla je Žana.
Ko je sa njima u kreetu da kaže da li su se zaljubili ili nešto? Ja sam videla emociju, to sam već i rekla, a ovo su ostale poltrončine. Niko ne kaže da je Aneli svetica - rekla je Žana.
Aneli ne zna nikog da voli, ona je najveći folirant. Beži nisi i zanimljiva - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovaraćeš za sve - rekla je Aneli.
Marko je u izlaganju rekao sve. Rekao je da ljudi mogu pomisliti da i jedno i drugo radimo stvari koje želimo da radimo. Ja sam sam pristao da ulazim u taj odnos, vi ste tu da komentarišete kako vi mislite. Ja sebe ne smatran krivim, ja sebe ne smatram da sam radio bilo šta loše radio. Da li neko misli drugačije ili ne, videćemo, ali me boli uvo - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.