AKTUELNO

Nikad burnije svađe!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da totalno uzdrma kavez ukućanima kako bi sve laži izašle na videlo. Milena Kačavenda i Anđelo Ranković ne prestaju sa provokacijama, počeli da se prepucavaju oko suvlasničkih listova i vođenjima restorana. Matora otkrila sa kim su se Anđelo i Anita svađali pa lizali u kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, kao da si presekla i da nećeš više da se svađaš sa Anđelom? -pitao je Milan.
Sve je istina što su rekli Anđelo i Anita, to je prirodna reakcija kad između nekoga postoji netrpeljivost, to je prirodno izašlo iz mene da ćutim i pustim Kačavendu da se sukobi sa njima -rekla je Matora.
Što se tiče mog poslovanja u restoranu tvoje dve drugarice su bile sa mnom tada i postoje dokazi. Živ primer je tvoja prijateljica da sam bio suvlasnik i šta ćemo sad -rekao je Anđelo.
Jao šmekeru jel možeš da mi rezervišeš sto tamo jedan, ajde bre mnogo si ti jako frajer, mogao bi i ti neko mesto da uzmeš i ti si mlad, što se ti brineš za druge, ajde bogougodni mrsomudu. Što se onda svađamo oko sutlijaša ako se ne baviš tim temama. Ajde bre foliranti jedni -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da sakrijem netrpeljivost, volela bih da imam kontrolu nad sobom ali nemam. Ja nisam neko ko peva pesme i podbada nekoga, večeras mi je cirkus kolorado, kao da sedim sa narodom napolju a ne ukućanima ovde. Poenta priče je da su Anđelo i Anita sa svima bili dobri, loši, dobri -rekla je Matora.
Ja sa kim god ovde da sam bio ovde u svađi ne jedem iz istog tanjira i ne šlihtam mu se -rekao je Anđelo.
Ja se ovde ne šlihtam nikome nego uvek svima volim da pomognem i pružim. Druga stvar što se tiče Žane kako to ako nije pretnja Aniti sad ispada baba. Rekla je da joj žene nisu problem ovde i da uopšte nije ljubomorna a sad opet Žanu provocira -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š