AKTUELNO

Ušle u žestoku svađu samo zbog hrane.

Kada je u pitanju hrana zadrugari su u stanju da jedni drugima svašta kažu u afektu, ne bi li dobili svoju porciju. Dok je Jovana Tomić Matora spremala hranu,  Miljana Kulić nije bila raspoložena da sebi spremi, pa ju je zamolila da Matora to učini za nju kada je već u kuhinji, ali ona je to odbila.

Foto: Printscreen Youtube

Gladna sam. Za njih četvoro možeš da pržiš. Jako si bezobrazna što kažeš da ti dajem malo, ja ti odvoji i dam od mog dela. Daj mi da jedem. Vidiš koliko je to puno i ne možeš da mi daš. Nikada me nisi pitala Miljana jesam li gladna. A znaš li što smo prijatelji? Zato što ti kažem u lice ono što mislim, nego misliš da sam ja opasna i da ću da te napadam. Neću. Nebitna si mi. Ti si jedna budala, rođena si da budeš budala. Ti si jedno đubre obično i da umirem od gladi ne bih uzela od tebe skote jedan mali. Nikad više ni za šta nemoj da si mi se obratila. Videćeš kad se ja opravim ko sam ja. Znaš i sama kako te Bog kaznio i zbog koga - rekla joj je Miljana u besu.

Foto: Printscreen Youtube

A tako znači, prebacuješ mi za mrtvog bratanca? Jel mi to prebacuješ? Super ako misliš da ćeš da me iznerviraš za to. Ja nikad nisam tebe vređala. Nije to nikad trebalo da mi kažeš! - bila je povređena Matora.

Iako se Kulićeva pravdala da nije imala nameru da je uvredi i da nije uopšte pomislila na to što je ona rekla, Matoru je to mnogo povredilo, ali se ipak distancirala od nje i nije želela da ulazi sa njom u svađu upravo iz razloga što je ona trudna.

Pročitajte još: JEDNA OD NJIH DVE NAPUŠTA ZADRUGU: Miljana apelovala na svoje fanove da glasaju za OVU PEVAČICU! (VIDEO)

Njihovu svađu možete detaljnije pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'