AKTUELNO

Želela da ispravi nepravdu.

Veliki šef je odlučio da stanovncima Bele kuće priredi malo razonode i organizuje žurku na kojoj će se uz malo alkohola i poznate pevače opustiti i uživati. Tim povodom je poslao i pismo i novac koji će zadrugari moći da iskoriste na večerašnji provod.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, vreme je za žurku. Dobili ste novac za večerašnji provod. Vođa će nakon čitanja ovog pisma, jednom po jednom od vas podeliti novac i odlučiti ko će dobiti 100, a ko 200 i 300 dinara. Na žurki će biti hrane i pića, ali ćete kao što znate, sve što želite da popijete i pojedete, moraćete i da platite. I večeras ćemo organizovati suđenje za sve koji prekrše neko od pravila. Vođa će tokom cele noći biti sudija i neće smeti da napušta sudnicu, jer se ne zna u kom će trenutku neko od zadrugara biti priveden na suđenje. Vođa jedini neće moći da prisustvuje žurki, već će cele noći biti dežurni sudija u sudnici - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je Miljana Kulić ovonedeljni vođa, njoj je najteže pala informacija da će morati celo veče da provede u sudnici, jer i ona želi da kao i ostatak ukućana uživa u predstojećim satima uz muziku.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je poslušala instrukcije Velikog šefa pa podelila novac. Ali kako su svi želeli da što pre odu na žurku, ona je u žurbi preskočila Slobu Radanovića i nije mu dala najveću sumu od 300 dinara, zbog čega je i zaplakala, pa mu se izvinjavala.

Neko me je zaje*ao. Neko je uzeo 300 dinara.  Kunem ti se, mislila sam da sam ti dala. Uzmi moje 100 dinara, molim te - govorila je plačljivim glasom Miljana.
Ma nisam ja ljut na tebe, ne zanimaju me pare uopšte u životu - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PESMOM MU PORUČILA ŠTA MISLI O NJEMU: Marija Ana oduševljena izborom produkcije, Filip želeo DA PROPADNE U ZEMLJU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimcima.

D. B.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'