AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa ućesnicima pogleda snimke spletki, kleveta i ogovaranja koje do sada nisu videli. Miljana Kulić i Anđelo Ranković iznele su mišljenje o Anelinoj odluci da abortira dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tri puta bila i hvala Bogu što nisam rodila dete ovakvom srmdljivku. Janjuš je isti takav, on priča da je najviše voleo ali zbog ovakvih smradova devojke ostaju u lošem psihičkom stanju. Svaka joj čast na odluci, najpametnije je da se to uradi jer ne može da se osloni ni na jednog muža a da toliku decu drži pored sebe. Ja ću joj biti tu šta god da joj treba a ovog hoštaplera ne mogu očima da gledam, sve radi smišljeno, ne znam koja će posle ove sezone biti sa njim kad radi ovo sve što radi. Samo mu je bitno da mu klip bude prvi a ne misli na dete, ovo priča samo za javnost a ustvari ga boli ku*ac. Treba četvoro očiju da se otvori kad se bude sa njim, ja sam srećna što sam tri puta otišla na kiretažu jer ovakvom klošaru nikad ne bih rodila -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je ovo jako teška odluka i podržavam je s obzirom da im je odnos bio katastrofa, kad sam mu rekao da ljubav nije da je gađa žestonima on je pričao suprotno. Ja mislim da je njemu laknulo i pričao je da je inteligentniji od svih a ovo ponašanje je totalno glupo. Ni vremenski ne bi bio pored tog deteta, on bi samo doprineo finansijski a ne misli ko će da odvede to dete u školu ili bilo gde, tako da novac ne rešava sve stvari. Ona već ima Noru tako da bi joj bilo jako teško da se nosi sa dva deteta -rekao je Anđelo.
Ovi ljudi hoće da mi nametnu da sam ja ovo svojim postupcima sve uradio, oni imaju pravo da pričaju jer očigledno žele da me oblate, ja ću ovo sve da izdržim do kraja stojički -rekao je Janjuš.
Ovo sad izgleda kao da on ide na abortus, odvratan mi je, ja ne razumem kako on može da pomisli da je sad on žrtva, sve najgore sad mislim o njemu, ogavan mi je -rekla je Maja.
Kad sam se vratila nije ga bilo negde, Vesna je došla a on ne, samo je ležao u pabu i sve ga je bilo briga -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja