AKTUELNO

U novom ratu!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa ućesnicima pogleda snimke spletki, kleveta i ogovaranja koje do sada nisu videli. U narednom video klipu Ivan Marinković pljuje Anitu Stanojlović kako je provincijska profuknjača.

Ne pronalazim se ovim jeftinim forama, neka produži malo boravak tako što će da me pljuje -rekla je Anita.
Ne znam kako može da bude provincijska profuknjača a njegova Jelena je iz Kopašnice koja nema 100 stanovnika, gde je on sa 40 godina a gde je ona sa 20, ima vremena da postigne mnoge stvari za razliku od njega koji je alkoholičar. Ona je rodila sa 17 i samohrana je majka a on ima dvoje dece o kojima ne vodi računa, daleko je veći čovek za razliku od propaliteta životnog, on se nalazi na istom mestu kao Anita tako da se mnogo vidi ko je šta postigao, ja tvrdim da će ona za četiri godine postići ono što on neće nikad -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta sam pogrešno rekao osim da je primila 4 komada, ona je rođena u Belom Potoku. Jelena je sa 17 godina studirala a ova je došla u rijaliti da je razvlači ovde. Jelena je nebitna ovde i treba da izađe uskoro, i ta nebitna devojka je ta kojoj se sve ovde pakuje, svi samo pričaju o njoj i bolna im je tačka -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja