AKTUELNO

Ne sviđa joj se njeno ponašanje!

Na adresu Velikog šefa stigla je još jedna tužba danas. Naime, Jovana Tomić Matora tužila je Sanju Stanković zbog toga što je ona odbila ljubavno pismo koje je napisala za njenu mesečnicu i daje joj svakog 28. u mesecu. Nijedna od njih nije angažovala advokata, a sudija koji je presedavao je Kristina Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je bila veoma zadovoljna što je ova tužba došla do Velikog šefa, jer je želela da svi znaju šta je sinoć pričala sa Drvetom mudrosti i šta joj leži na duši:

- Otišla sam kod Drveta, Sanja i ja smo pre toga pričale u pabu, i sinoć me je Drvo zvalo i pitalo "Jovana zašto ovoga puta nisi napisala pismo Sanji?" Prvo moram da kažem da ni ja nisam htela da pišem pismo, tražila sam joj hemijsku da nešto izračunam i ona je kao rekla "Jao, nemoj da mi pišeš pismo, oduzeće mi olovku" i to me je uvredilo. Poenta je da je to lepši poklon nego da joj poklonim paštetu ovde, ja se činim bolje kad prenesem te emocije na papir i uvek to bude šaljivo i duhovito, možda malo i patetike. Ja sam rekla da imam neki osećaj, jednom sam doživela to, osećala se prazno i poniženo, a Drvetu sam rekla da se osećam prazno kad je neko telom prisutan pored tebe, a duhom nije. Ja bih volela da neko napiše meni "Srce" na papiriću i to mi je lepo, lep gest. Sad ti u životu neću napisati pismo, zbog ovakvog ponašanja - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je Matora završila svoje izlaganje, Sanja je ustala da bi sebe odbranila:

Ja smatram da sam nedužna ovog puta. Tačno je da nisam htela da dam hemijsku jer nisam htela da mi je neko oduzme jer njom pravim spisak za kupovinu, a ne da gospođica Tomić piše. Bolje da ti meni kažeš nego da pišeš pa da izađe na portalu i da nam se smeju ljudi. Budi malo originalna. Ja sam se oduševila i večerom, i šampanjecem i ananas... Kad sam dobila prva tri pisma od tebe, meni je to bilo simpatično, bilo mi je slatko, a svaki sledeći put, šta da ti kažem? - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BEZ TRUNKE BLAMA: Luna pokušala da poljubi skriven deo SLOBINOG TELA , on joj to nije dozvolio pred svima! (VIDEO)

Kako je proteklo ovo suđenje, šta je rekla porota i da li je Sanja kažnjena, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'