AKTUELNO

Prilog koji je otkrio šta Kristina Kockar zaista misli o njenom još uvek zakonitom suprugu.

U toku večeri, voditeljka Rada Radenović posetila je Belu kuću, a prilozi koji su svi ukućani imali priliku da vide bili su i više nego turbulentni. Jedan od njih je takođe izazvao burne reakcije, a akteri ove priče bile su Nadežda Biljić i Kristina Kockar koje su žestoko prozivale Slobu Radanovića i Lunu Đogani, kao i njihove roditelje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, u prilogu se moglo čuti kako je Kija ispričala da je Sloba sve započeo sa Lunom onog trenutka kada mu je majka saopštila da će se od njega razvesti, pa ga blagoslovila zbog svoje nove snajke. Nadežda je nju podržala u potpunosti, a dodala je i da je znala da će joj Slobodan kad tad zabiti nož u leđa.

Ja im ne zameram, primali su infuzije možda su dobile serum laprdanja. Svako ima pravo na svoje mišljenje, drago mi je kad me pljuju. Nikad nije izašao snimak da sam ja nekog ispljuvao. Ja vodim svoju brigu. Za stolom se priča jedna priča, iza ćoška druga. Dotakle su se moje majke, meni je njeno mišljenje jako bitno. Ja sam rekao da bih ja to kad tad priznao, to je i Luna znala. Moja majka je došla da me vidi, ja nisam osoba koja svojoj majci spušta slušalice, niti sam joj ikad rekao da me smara - brutalno joj je odgovorio Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za ovo sada treba da te bude blam! Govorim istinu, tebe boli istina! To je činjenica! Sve što sam rekla stojim iza toga i ne razumem čemu to da ja laprdam, to je samo činjenica da je tvoja mama došla i blagoslovila te za to, ja znam da je to tako! - rekla je Kija.

Ovo izlaganje bilo je i više nego zanimljivo, a onda je Sloba shvatio da treba da se zahvali svojoj majci koja mu je pomogla da preseče svaku vezu i odnos koji je imao sa svojom suprugom, pa je jednom rečenicom razbesneo Kristinu.

Hvala joj što mi je olakšala onda i jedva čekam da vidim te snimke kako je Nadežda izjavila da ću ja da joj zabodem nož u leđa. Ja sam sebi napravio pakao od života samo da bih bio sa Lunom
Mi smo bili u braku i ti si došao ovde prevario si me posle nedelju dana! Čestitao si mi godišnjicu, sve!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jesam, je l' to u julu kad si bila sa Andrijom?
Slobodane, molim te ne spuštaj se na taj nivo kad te molim! Ljudi koji te znaju ti se smeju sada, veruj mi! Čak ti je i moja mama bila dobra kad ti je završavala neke stvari! Molila sam se da ispadneš muškarac da bar ja moram da odlučujem o svemu, jer sam ja u vezi bila kao muško!

Rasprava je bila bučna, a zbog ove situacije otkriveno je još toliko toga iz njihovog prihvatnog života. Detaljno možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Sloba Radanović

'