AKTUELNO

Slušala ju je pomno.

Dragana Žeželj je sinoć ušla u najgledaniji rijaliti "Zadrugu". Tokom celog dana ona "opipava" teren kako bi što bolje upoznala sve stanovnike Bele kuće. Dragica Janičić je sa njom danas razgovarala i dala joj savete šta ona misli o svojim cimerima i ukratko joj ispričala karakterne osobine većine njih.

Foto: TvPink Printscreen

Većih go*ana i licimera, ja nisam videla. Zorana je mene sto puta napala, ja nju nijednom, ali ona je iskrena. Ja ću takve osobe uvek da volim, ona meni ne mora da kaže izvini, ona sama zna gde je pogrešila. Neke osobe su se ovde tako ogrešile od mene, da mislim da im ni dani posta neće pomoći.Bane, čuvaj se od njega. Bora pada u depresiju, ali ništa loše ti neće uraditi. Milan, novinar. Dečko ima svoj fazon, ali ne ide preko mrtvih. Miki, šta god da ti kaže nećeš se uvrediti Mića je mnogo dobar, on je svakoga ovde dočekao. Marija Ana je temperamentna, izvrišti se, ali ne misli zlo i ona je meni Nadežda, ne zna da li je pošla ili došla, ali ima dobru dušu. Meni je nje žao. Maca vrlo kvalitetna osoba, ali se pravi blesava. Ona glumi budalu, ali je sve, samo to nije. Saška Vrlo kvalitetna osoba, ali voli da se svađa. Sa mnom je top. Ana Korać je top, nemam reči - ukratko joj je opisala sve zadrugare.

Foto: Printscreen Youtube

Dragana ju je sve vreme pomno slušala i klimala glavom. Da li će se voditi Dragičinim mišljenjem i tako postupati prema ostalim ukućanima ostaje da saznamo u predstojećim danima.

Pročitajte još: DRAGICA VIŠE NE KRIJE EMOCIJE: Ja Đeksona VOLIM, u konkurenciji sa drugim muškarcima on dobija 100 poena! (VIDEO)

D. B.

#Dragana Žeželj

#Dragica Janičić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'