AKTUELNO

Komentari su bili sasvim neočekivani.

Nakon što su svi ukućani pročitali svoje čestitke, na adresu Bele kuće stiglo je još jedno pismo!

Dragi zadrugari, sada kada su muškarci izrecitovali svoje stihove, vreme je da čujemo koliko su se dopali ženama. Svaka će glasati koja joj se najviše dopada, a koja joj se uopšte ne sviđa.

Pored mnogobrojih komentara, Kristina Kockar je sa oduševljenjem rekla da joj se Slobina čestitka najviše dopala, a kako se moglo primetiti, bila je sasvim iskrena.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobina pesma je najbolja, stvarno svaka čast! Volim kada neko tako poštuje žene, a najgori je Mića. Očekivala sam još gore, ali to je stvarno nepoštovanje žena. Izdvojila bih i Janjuša, ali Mića je definitivno - bila je iskrena Kija.

Za njom je ustala i Luna Đogani, a pored toga što je očekivano naglasila da je po njenom mišljenju Slobodanova čestitka najbolja, ona je tom prilikom imala i jednu poruku za njegovu mamu.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako je u svom stilu pisao, ali definitivno je najbolje napisao Sloba. Svako je napisao onako kako gleda na ženski rod i samo da kažem, ima jedna rečenica koja kaže da muškarac gleda na ženu onako kako ga ona vaspitava. Njegova majka ga je vaspitala tako da gleda u ženu kao da je nešto sveto i hvala joj na tome! Oduševio me i Đekson i Vojke, ma svi su me oduševili. Najgori po meni bio je Lepi Mića.

Ukućanke su se u miru složile sa komentarima drugih, a onda je Zorana Stefanov imala potrebu da ustane i kaže kako se njen maloletni brat ophodi prema devojčicama kada je današnji praznik u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da ja imam brata koji ima 15 godina, on svake godine nosi pune rančeve, poklanja devojčicama, meni donosi kafu u krevetu. Ja moram da kažem da imam najboljeg brata na svetu! Ali, ovde mi se najviše svideo Miki, a i Sloba, a najgori je bio Lepi Mića - rekla je Zorana.

K.R.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zorana Stefanov

'